Yenipazar’da yaÅŸayan en yaÅŸlı kadın 1914 doÄŸumlu Naciye ÜNAL evinde ziyaret edildi.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle “Yenipazar’da YaÅŸayan En YaÅŸlı Kadın” sıfatıyla Naciye ÜNAL, Yenipazar Kaymakamı Åžaban YAZICI ve Yenipazar Belediye BaÅŸkanı Cengiz ARIKAN tarafından evinde ziyaret edildi ve kendisine hediyeler verildi.
8 Mart 2010 Günü Yenipazar’da yaÅŸayan en yaÅŸlı kadın olan, babasının yüzünü bir kere olsun göremeden Çanakkale Savaşında ÅŸehit vermiÅŸ, yokluk ve yoksulluk içinde çocuklarını büyüten asırlık Naciye ÜNAL, ömrünün son deminde kendisini ziyarete gelen Kaymakam ve Belediye baÅŸkanını görünce mutlu oldu.
Çöteli Çakır Memet’in annesi olan Naciye ÜNAL’ı, Kaymakam Åžaban YAZICI ve Belediye BaÅŸkanı Cengiz ARIKAN tarafından ziyaret edilmesi ailede sevinç yarattı.
Kaymakam Åžaban YAZICI, elini öpüp hediyesini verdiÄŸi Naciye ÜNAL’a “Siz Cennetliksiniz” dedi.
Belediye BaÅŸkanı Cengiz ARIKAN, Çanakkale’de ÅŸehit düşen babasının künyesini hala sakladığını söyleyen Naciye ÜNAL’a ÅŸehitlik belgesi çıkartılması için yardımcı olacağını söyledi.
Foto & Haber: Şakir ÖZCAN
Naciye teyzeye çok selamlar ,daha ALLAH uzun ömür versin…Karasarıklardan havva anneme çoook selam gönderiyorum ayrıca yenipazarın tümüne benden selamlar
sen cok yasa ninem benim.. diyarbakır/pirinçlik