2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLAMA MESAJI

Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Karaca, yeni eğitim öğretim yılı kutlama mesajı yayımladı.

Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Karaca`nın 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı kutlama mesajı :

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Saygıdeğer Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 01 Eylül 2014 tarihi itibarıyla başlamış bulunmaktadır. Öncelikle yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize, eğitim yöneticilerimize ve tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlıklı ve başarılı bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Her şeyin temelini oluşturan eğitimi profesyonel ekiplerle ve çağımızın gerektirdiği imkanları taşıyan ortamlarda yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Yarınlarımızın teminatı olan biricik evlatlarımızı milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven, hizmet etmek için birbirleriyle yarışan, iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek hepimizin en büyük isteği ve hedefidir. Bu doğrultuda yaz tatili boyunca okullarımızda devam eden çalışmalar tamamlanmak üzeredir. Sevgili Öğrencilerimizin hak ettikleri güzel ortamlarda eğitim görmeleri bizim için çok önemlidir. Ayrıca personel eksikliğimizi giderme konusunda da bizlere yardımcı olacağına inandığım İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail ALTINKAYNAK’ın şahsında tüm İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanlarına da buradan teşekkürlerimi iletmek istiyorum.

Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin ve sevgili öğrencilerimizin aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçirmelerini diliyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ