21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ GÜNÜ YENİPAZAR`DA HIDIRELLEZ

21 HAZİRAN 2014 CUMARTESİ GÜNÜ YENİPAZAR`DA HIDIRELLEZ

Yenipazar yeni bir hıdırelleze hazırlanıyor.

Yıllardır yapılamayan hıdırellez şenlikleri son 15 yıldır kesintili de olsa farklı boyutlarda yapılmaktayken bu yıl Yİlhan Özden`in Belediye Başkanlığında Yenipazar yeni bir hıdırellez şenliğine hazırlanıyor. Belediye Başkanı İlhan Özden`in gazetemize gönderdiği yazılı daveti aynen yayımlıyoruz:

‘’HALKIMIZA DAVET

Kültürümüzde önemli bir yeri olan, Kışın soğuk ve karanlık havasından çıkıp, baharın sıcaklığına ve aydınlığına kavuşulması anlamına gelen “Hıdrellez” sayesinde her yıl olduğu gibi bu yıl da YENİPAZAR’lıları  buluşturmaya hazırlanıyoruz.

Yenipazar’daki pek çok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapan Belediyemiz, Cumhuriyet Meydanında  gerçekleştirilecek olan  organizasyonla, tüm Yenipazarlılara  bir araya gelme  sevincini yaşatacak.

 1 gün sürecek olan şenliğimiz, 21 Haziran cumartesi günü saat 10:00’da başlayacak.

Yenipazar’lılara Hıdırellez’in tüm gelenek ve göreneklerini yaşatmayı amaçlıyoruz. Herkesi bu özel günde Yenipazar’a bekliyorum.

Tevbelerin geri cevrilmedigi Rahmet ve Magfiret yüklü   Ramazan ayının yaklaştığı şu günlerde Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah`a sonsuz şükürler olsun ki ; siz kıymetli hemşehrilerimize hizmet etme fırsatları veriyor.

 Başı RAHMET ortası MERHAMET sonu ise CEHENNEM`den AZAD olan Mübarek
Ramazan Ayı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, kalbinizi O`nun yoluna koymaya... Ellerinizi O`nun dergahına açmaya... Ruhunuzu doyurmaya... Kalbinizin   gercek vuslati bulmasına  vesile olsun.

 İlhan ÖZDEN

Belediye Başkanı’’

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ