5`TE 5 YAPTIK

5`TE 5 YAPTIK

5`TE 5 YAPTIK

Yenipazar Belediyespor, İl Özel İdaresispor`u 4-3 yendi.

Oynadığı son 4 maçı kazanarak galibiyet serisi yakalayan Yenipazar Belediyespor, İl Özel İdaresispor`u 4-3 yenerek 5`te 5 yaptı. 16 Mart Cumartesi günü Yenipazar`da oynanan maçta takımımızın gollerini Fikret Kara, Hakan Sarı, Yaşar Külhan ve Murat Çelik attı. Bu sonuçlarla Yenipazar Belediyespor 1. Amatör Kümede kalmayı garantiledi.

17.03.2013 Tarihinde Dodurga Belde Sahasında oynanmakta olan Dodurgaspor - Osmanelispor müsabakasının 65.dakikasında; rakip oyuncuya küfreden Dodurgasporlu oyuncuya müsabakayı yöneten Ulusal  Hakemi Barış Yavaş kırmızı kartını göstermesi sonucu kırmızı kart gören oyuncu  müsabaka hakemine yumruk vurmuş ve hakemin yaralanmasına sebebiyet vermişti.

Bu durumu protesto eden tüm hakemler bu hafta oynanacak maçlara çıkmayarak boykot kararı aldılar. 23-24 Mart tarihinde oynanacak tüm 1. Amatör Küme ve U-16 Gençler Ligi maçları iptal oldu. Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nusret Tosun ve Futbol İl Temsilcisi Engin Toku " Hakemlerimizin almış oldukları boykot kararını destekliyoruz ve son haftalarda hakemlerimize yapılan sözlü ve fiili saldırıları kınıyoruz " dedi.

23sonuc 23puan



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ