ADALET VE KALKINMA PARTİSİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZ AÇILIŞI YAPILDI

ADALET VE KALKINMA PARTİSİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZ AÇILIŞI YAPILDI

Adalet ve Kakınma Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılım ile açıldı.

Adalet ve Kakınma Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi yoğun bir katılım ile açıldı. Açılışa Bilecik  Milletvekili Selim Yağcı, Adalet ve Kalkınma Partisi  Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, ilçe ve belde belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

/resimler/2019-3/7/1822217383090.jpg

 Törende Milletvekili Selim Yağcı´nın yanısıra Belediye Başkan Adayı Zafer Atılgan da bir konuşma yaptı. Atılgan, besmeleyle başladığı konuşmasında şunları söyledi

"Rabbime ne kadar şükretsem azdır. Allahıma şükürler olsun liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, milletimizin kurduğu Ak Parti çatısı altında sizlere hizmetkar olmak için bu göreve uygun görüldük. Ak Parti denildiği zaman akla dev projeler gelir; bu hizmetlerden Yenipazar´ımız da nasibini almıştır. Süzmen sulama göletimiz yapımı bitmiş ve sulu tarımla çiftcimiz buluşmuştur;  bu yetmedi Yukarıçaylı barajımız yapım aşamasındadır ve en kısa zamanda hizmete girecektir.

Hayaldi gerçek oldu; Sürüm deresi yolu bir hayaldi, çoğu bitti azı kaldı.  Bu sene 3´üncü etabın da yapımı başladı ve giriş köprüsü ile tamamlanarak sizlere hizmet vermeye devam edecektir. Yenipazar Eskişehir yolumuz 25 km sıcak asfaltla buluştu. Çöte Mahallesi imar planında bile yoktu, rahmetli Cengiz başkan tarafından imar planları tamamlandı ve ilçemizin altyapısı da bu dönemde bitirilmiştir. Yeni Mahalle kaldırımları ve cevre düzenlemesi yapılmıştır.

Geriye kalan çevre düzenlemesi mevcut başkanımız tarafından yapılmıştır. Yine bizim dönemimizde ilçemizde istihdamı artırmak için gerekli yatırımcılarla görüşülerek şu anda 70 kişinin çalıştığı Şenpiliç tesisleri ilçemize kazandırılmış, Süzmen göletimizin uzantısı olan dere ıslah çalışması yapılmış ve çevre düzenlemesi bitirilmiştir. İlçe Devlet Hastanesi inşaatımız devam etmektedir. En kısa zamanda hizmete girecektir. Sayın vekillerimizin üstün gayretleri sonucunda Spor toto tarafından desteklenerek ilçemize halı ve sentetik saha kazandırılmıştır. Sözün kısası yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir. Dev projeler yapmak Ak Parti´nin işidir. Size vaat ettiğimiz projelerimiz il başkanımız ve sayın vekilimiz tarafından onaylanmış ve desteklenecek projelerdir.

İlçemize doğalgaz gelmesi konusunda Enerji Bakanımız ve aynı zamanda hemşerimiz gururumuz sayın Fatih Dönmez beyle görüşmelerimiz devam etmektedir. Yaparsa Ak Parti yapar. 

Eğer 31 mart günü sizlere hizmet kar olmak için bizlere desteğinizi verirseniz yerel ile geneli birleştirerek Ak kadrolar Gönül Belediyeciliği ile Yenipazar´ı şahlandıracağız

31 Mart akşamı tevazu, samimiyet ve sizlerden aldığımız gayret ile Yenipazar´ı Zafer ile şahlandırmaya var mıyız? Bu gün burada bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür eder saygılarımı sunarım. Allah´ın selamı ve bereketi üzerinize olsun"

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ