ADNAN KAHVECİ CADDESİ BÖLÜNMÜŞ YOL VE REFÜJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

ADNAN KAHVECİ CADDESİ BÖLÜNMÜŞ YOL VE REFÜJ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gölpazarı yolu Adnan Kahveci Caddesi bölünmüş yol ve refüj çalışmaları başladı.

Yaptığı hizmetler ile halkın takdirini kazanan Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden bir projeyi daha Yenipazar´a kazandırıyor. Yenipazar merkez ve tüm mahallelere kaldırım taşı döşeyerek ilçeye farklı bir güzellik katan başkan şimdi de ilçenin Gölpazarı tarafından girişine el attı.

Yapılan çalışmalarda harcanan paraların nereden geldiği konusunda yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için belediye tarafından bilgilendirme yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi :


Bölünmüş yol ve refüj yapımı ile ilgili yapım maliyetlerinin nereden temin edildiği konusundaki halkımızın yanlış bilgilendirilmesi hakkındaki duyumların tarafımıza iletilmesi nedeni ile kamuoyuna bu açıklamanın yapılması zorunluluğu hasıl olmuştur.

Kıymetli Yenipazarlı Hemşehrilerim;

Gölpazarı Yolu Adnan Kahveci Caddesi bölünmüş yol ve refüj yapımı işine ilişkin projemiz 2014 yılında yapılmış ve ödenek talebi için Kültür ve Turizm Bakanlığına verilmiştir.  Ancak 2014 ve 2015 yıllarında her hangi bir destek verilmediği için projemizin uygulamasına başlanmamıştır. 13.06.2016 tarihinde 1.053.898,70 TL (Bir Milyon elli üç bin sekiz yüz doksan sekiz lira yetmiş kuruş) tutarındaki proje yenilenerek tekrar Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğüne müracaatta bulunulmuş ve projenin bir örneği Milletvekilimiz Sayın Halil ELDEMİR´e arz edilmiştir.


Vekilimiz Sayın Halil ELDEMİR´in de destekleri ile projemiz uygun bulunarak Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 100.000,00 TL (Yüz bin) ödenek aktarılmıştır. Ayrılan bu ödenek ile projemiz uygulanmaya başlamış olup, projemizin tamamlanması için özkaynak gelirimiz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımızın imkanları, çevre ve Kardeş Belediyemizden faydalanma gibi bütün imkanlar kullanılarak Projemizin Yenipazar İlçemize yakışır bir vaziyette tamamlanması için maksimum seviyede özen gösterileceğinden hiçbir Vatandaşımızın şüphesi olmasın.


Projemize desteğini esirgemeyen Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Nabi AVCI´ya, Milletvekilimiz Sayın Halil ELDEMİR´ e ve Valimiz Sayın Süleyman ELBAN´ a, Projemizin uygulanmasında gösterdiği hassasiyetten dolayı Kaymakamımız Sayın Muammer SARIDOĞAN´a Yenipazar halkı adına şükranlarımızı sunarız.


Yapılan çalışmalar ve Projemizin tamamlanmış halindeki durumunu kamuoyu ile paylaşıyoruz. Proje ile ilgili vatandaşlarımızın görüş ve önerilerinin bizim için önemli olduğu bilincindeyiz.


Kamuoyuna Saygı İle Duyurulur.

İlhan ÖZDEN
Yenipazar Belediye Başkanı



Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ