AK PARTİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

AK PARTİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

AK PARTİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLEDİ

DSCF0362 Adalet ve Kalkınma Partisi Yenipazar İlçe Örgütü, bilgilendirme toplantısı düzenledi.

DSCF0347

A.K.P. Yenipazar İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi, "Yenipazar`a yapılanlar ve yapılacak olanlar" gündemiyle, 13 mart 2013 çarşamba günü Belediye toplantı salonunda bir araya geldi.

Toplantıya Yenipazar Belediye Başkanı Cengiz ARIKAN,  İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin ÇELİK, İl Genel Meclis Üyesi Tuğrul ÜNSAL, A.K.P. İl Başkan Yardımcısı Nevzat TAŞKESEN, A.K.P. İlçe Başkanı Necati KESER, Kadın Kolları Başkanı Derya KAMACI, Arslan Alüminyum Fabrikası sahibi Hüseyin ARSLAN, parti üyeleri  ve davetliler katıldı.

DSCF0351

Açılış konuşmasını İlçe Başkanı Necati Keser yaptı. Keser konuşmasında özetle: `` Yenipazar`da  kanalizasyon  sorununu çözdük. Şen Piliç  bir  yer kuracak. Park alanları yapıldı. Allah`ın izniyle Sürümderesi  yoluda yapılacak`` dedi

Toplantıda konuşan Yenipazar  Belediye Başkanı Cengiz Arıkan : ``İlçemizde  kanalizasyon sorununu çözdük. Park alanları  yaptık.  Spor  malzemelerini getirdik.  Güzel spor yapılacak yerler kurduk.  Şen Piliç güzel bir tesis kuracak,  60 personel çalışacak ve personel sayısı Yenipazar`dan  karşılanamayacağı için dışarıdan personel getirilecek. Nüfusumuz azda olsa  coğalacak.  İtfaiye aracı aldık sıfır olarak. Parası  hibe yoluyla karşılandı.  4 Yıl  içinde  plan projelerle uğraştık artık bunları faaliyete geçirme zamanı.`` dedi.

İl Genel Meclis Üyesi Tuğrul ÜNSAL, toplantıda söz alarak: ``Köylermizin  kanalizasyon sorununu çözdük.  2 Köyümüz kanalizasyon istemedi. Köylere parke taş döşendi.  Köylerimizin içme su sorunlarını çözüyoruz yavaş yavaş. Ne gerekiyorsa yapmaya  devam ediyoruz. Bu yaptığımız hizmetleri küçümseyenler var. Halbuki  bir köyün kanalizasyon yapımı 500 bin lira, parke taş yapımı : 100 bin liradır; bunlar az maliyetli işler değil. Eskişehir yolunu daha sağlamlaştırmak için, İl Genel Meclis Başkanımız ile görüştük ve yolun yapılmasına karar verildi. Yenipazar için de  kanalizasyon ve Şen Piliç tesisleri hayırlı olsun demek isterim.`` dedi

DSCF0355DSCF0354DSCF0352DSCF0351DSCF0347DSCF0348

DSCF0360

DSCF0362DSCF0361

DSCF0343

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ