A.K.P.`NİN 5. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

A.K.P.`NİN 5. OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Adalet ve Kalkınma Partisi`nin 5. Olağan Kongresi yapıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi`nin 5. Olağan Kongresi Yenipazar Belediye Düğün Salonunda yapıldı. Kongreye İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Bozüyük İlçe Başkanı Mesut Çetin, Gölpazarı İlçe Başkanı Semih Yavuz, İl Kadın Kolları Başkanı Gülcan Nomel, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım. Gölpazarı İl Genel Meclis Üyesi Ali Şenel, Milletvekili Danışmanı Murat Şan katıldı.

Kongre açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ahmet Çağlayan yaptı. Cağlayan:"Yapmış olduğumuz 5. olağan kongremiz Ak Parti`nin demokrasiye verdiği önemin en büyük örneğini sergilemiş bulunuyoruz." dedi. Kongreye katılanlara hitaben konuşmasının sonuç bölümünde Ahmet Çağlayan: "Katılımınız için teşekkür eder, kongremizin hayırlara vesile olmasını temmeni ederim." dedi.

İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş da bir konuşma yaptı. Kurtulmuş, Cengiz Arıkan`ın zamansız ölümü herkesi çok üzdüğünü ve Yenipazar`a gelen ve gelecek hizmetlerin devam edeceğini söyledi. Kanalizasyonun bittiğini ve Sürümderesi yolunun çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

Kongrede İlçe Başkanı yeniden Ahmet Çağlayan 110 oyla seçilirken, yönetime girenlerin isimleri şunlar oldu: 

 Bilal Nalbant, Yaşar Yanık, Bekir Varol, Mustafa Yıldız, İsmail Ünsal, İsmail Kaya, Yücel Kaya, İbrahim Birikan, Mehmet Yılmaz, Ali Nalbant, Leyla Kör, Havva Taş, Barış Darıcı ve Yusuf Arık. 

 

Kongredeki fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ