ALKIŞLAR YENİPAZAR BELEDİYESİNE

ALKIŞLAR YENİPAZAR BELEDİYESİNE

Yenipazar Belediyesi 1000 adet gül fidanı dikilen mezarlıklarımızı adeta cennet bahçesine çevirdi.

Yenipazar Belediyesinin mezarlıklarımızı daha güzel bir hale getirmek için çalışmaları devam ediyor. Her mezar üzerine birer gül fidanı uygulaması ile 1000 adet gül fidanı dikilen mezarlıklarımızı adeta cennet bahçesine çevirmeyi hedefleyen Yenipazar Belediyesinin bu davranışı ile öbür dünyaya intikal etmiş olan vatandaşlarımıza da vermiş olduğu değeri bir kez daha anlamış olduk.

Yenipazar'ın üç adet mezarlığında ilk başlarda komple mezarlıkların etrafı çit ile korunmaya alınmış, muhtelif yerlerine belediye - vatandaş işbirliği ile çeşmeler yapılmıştı.
Yine ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına önem veren Yenipazar Belediyesi , Ramazan Bayramı nedeni ile çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, İlçemizde bulunan mezarlıklardaki yabani otların biçilmesi ve ağaçların budanması çalışmalarına başladı.

Defin işlemlerinde eskiden düğün salonu mutfağının cenaze yıkama yeri olarak kullanılmasındaki nahoş görüntü, 2014 yılında İlhan Özden'in belediye başkanı seçilmesi ile son bulmuştur. Yeni klimalı cenaze yıkama morgu yapılmış, birisi köylerimizdeki cenazelerin yıkanması için seyyar cenaze yıkama ve morg aracı olmak üzere üç adet cenaze aracı hizmete koyulmuş ve cenazeye ilişkin bütün defin malzemeleri belediye tarafından verilmeye başlanılmıştır.

Yenipazar Belediyesinin bu uygulamaları ile cenazelerinize vermiş olduğu değerden dolayı tebrik ediyoruz.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ