ANIL KAYA ALMANYA`DA

ANIL KAYA ALMANYA`DA

Eskişehir Türk Telekom Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Radyo Televizyon Bölümü 10. sınıf öğrencisi Mustafa Anıl Kaya, staj için Almanya`ya gitti.

Eskişehir Türk Telekom Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Radyo Televizyon Bölümü 10. sınıf öğrencisi, Belediye Meclis Üyesi Yücel Kaya`nın oğlu, Tüfekçi Mustafa`nın torunu Mustafa Anıl Kaya, staj için Almanya`ya gitti. 


Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2013 Teklif çağrısı döneminde hazırlanan "Eskişehir Avrupa’ da Staj Yapıyor" isimli Leonardo Da Vinci Hareketlilik projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye değer bulundu. Proje ile Eskişehir de ki 5 farklı meslek lisesinden toplam 63 öğrenci İspanya, Almanya ve İsveç’te 3 Hafta süresince staj yapma imkânı bulacak.
Proje ile Turgut Reis Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden 14 öğrenci Bilgisayarlı Makine İmalatı ( NC) alanında, Türk Telekom Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden aralarında Mustafa Anıl Kaya`nın da bulunduğu 14 Öğrenci Radyo Televizyon Teknolojileri Alanında ve Sarıcakaya Çok Programlı Lisesinden 7 öğrenci Çocuk Gelişimi alanında Almanya’nın Berlin kentinde 2-21 Mart tarihleri arasında 3 Hafta süresince staj yapacaklar.
Projenin diğer ortaklarından Yunus Emre Teknik ve Meslek Lisesi İnşaat Alanından 14 öğrenci İsveç ‘in Stockholm kentinde 27 Nisan- 17 Mayıs 2014 tarihleri arasında, Gazi Yakup Satar Kız Meslek Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanından 14 Öğrenci ise 6-26 Nisan 2014 Tarihleri arasında İspanya’nın Sevilla Kentinde 3 hafta süresince staj yapacaklar.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ