ANKARA ÇIKARMASI

ANKARA ÇIKARMASI

İlhan Özden : " Ankara`da Yenipazarlı arkadaşlarımızla birlikte Yenipazar`ımız için görüşmelerde bulunduk."

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve MHP Yenipazar İl Genel Meclisi Üyesi Osman Varolu, Belediye Meclis Üyeleri Halit Varolu, Kayhan Özcan ile Yenipazarlı vatandaşlar Ankara’ya adeta çıkarma yaptılar.

Demirel ve Şeker’i Ziyaret Ettiler

Devlet eski Bakanı ve Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker’i TBMM’de makamında ziyaret eden Yenipazar heyeti daha sonra Ankara Etimesgut Belediyesi`nİ ziyaret ettiler.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i de makamında ziyaret eden heyet buradan memnun ayrıldıklarını belirttiler. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, “Etimesgut Belediye Başkanı Enver beyi makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduk. İnşallah ilerideki günlerde Etimesgut Belediyesinin Yenipazar Belediyemize değişik katkıları olacağı kanaatindeyiz. Kendilerini de ilçemize davet ettik. Yakın sürede ziyaretimize geleceklerini belirttiler”

Öte yandan Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden’in Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e Osmanlı armasının bulunduğu tablo hediye etti.

Caner Alkan - Değişim Gazetesi



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ