ATATÜRK ORTAOKULU EĞİTİM GEZİSİ YAPTI

ATATÜRK ORTAOKULU EĞİTİM GEZİSİ YAPTI

Yenipazar Atatürk Ortaokulu Bilecik`e Eğitim Gezisi Düzenledi.

Yenipazar Ortaokulu 7 ve 8`inci sınıflarından 25 kız ve 18 erkek öğrencinin katıldığı okul müdürü Seyit Ali KATRANCI başkanlığında, görevli öğretmenler Aycan BİLİK, Erhan YILDIRAN ve Harun DEMİRKAYA eşliğinde Bilecik`e eğitim gezisi düzenlendi.

Yenipazar Belediyesi tarafından sağlanan 2 adet otobüsle 4 kasım 2013 günü saat: 08.30`da yola çıkan kafile, Bilecik Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi’ni yakından tanıyıp eğitimi hakkında bilgi sahibi ve liselerin fiziksel olanaklarını öğrenip atmosferini yakından gördüler. 

Öğrenciler açısından oldukça yararlı geçen geziyle ilgili olarak Yenipazar Atatürk Ortaokulu Müdürü Seyit Ali KATRANCI şu açıklamayı yaptı: "Kasım ayı sonunda yapılacak olan yeni temel eğitimden ortaöğretime geçiş sistemi sınavlarından önce öğrencilerimizin motivasyonunu yükseltmek için Bilecik’e eğitim gezisi düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz gezi sayesinde Bilecik Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi’ni yakından tanımaları sağlanmıştır. Öğrencilerimiz gittiğimiz okulların idarecileri ve rehber öğretmenleri tarafından okulların eğitimi, fiziksel olanakları gibi çeşitli konularda bilgilendirilmiştir. Gezide emeği geçen herkese teşekkür ederim."

Gezi fotoğraflarına bakmak için TIKLAYIN



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ