ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL`U FETHETTİ

ATATÜRK ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ İSTANBUL`U FETHETTİ

Atatürk Ortaokulu Müdürü Seyit Ali Katrancı, öğrencilerini İstanbul`a geziye götürdü.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Seyit Ali Katrancı, 3-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında öğrencilerini İstanbul`un tarihi, turistik yerlerini görmek için geziye götürdü. 3 mayıs cumartesi sabahı saat 05:00`te Seyit Ali Katrancı başkanlığında, görevlendirilen öğretmenler: Mehmet Sakat, Tuğba Maraşlı, Zehra Özbek, Berkay Sezer ve Emel Top`un gözetiminde yapılan gezi 4 mayıs akşamı sona erdi.

Atatürk Ortaokulu Müdürü Seyit Ali Katrancı, geziyle ilgili olarak şunları söyledi: ``03-04 Mayıs 2014 tarihlerinde 39 öğrenci ve 6 öğretmenin katılımıyla rehber eşliğinde İstanbul iline eğitim kültür gezisi düzenledik.

Öğrencilerimizin İstanbul ilinde bulunan tarihi yerleri görerek tarihimiz ve kültürümüz hakkında daha somut bilgilere sahip olmalarını sağlamak amacıyla yaptığımız gezi çok verimli geçti.

Gezinin organizasyonunda görev alan rehber öğretmenimiz Harun DEMİRKAYA başta olmak üzere, diğer öğretmenlerimiz Mehmet SAKAT, Tuğba MARAŞLI, Zehra ÖZBEK, Berkay SEZER, Emel TOP ve gezide emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Gezilen-görülen başlıca yerler: Sultan Ahmet Cami, Alman çeşmesi, Dikilitaş, Boğaz köprüleri,Anadolu-Rumeli Hisarları, Ayasofya, Yerebatan Sarnıcı, Dolmabahçe Sarayı, Süleymaniye  külliyesi, Eyüp, Pierloti, Kapalıçarşı, Kız Kulesi, Galata Kulesi, Çamlıca Tepesi, Panorama 1453, Miniatürk, Akvaryum ve Boğaz turu düzenlendi.`` dedi.

Kısıtlı olanaklarla geziyi düzenleyen Atatürk Ortaokulu Müdürü Seyit Ali Katrancı`nın şahsında parası yetmeyen öğrencilerin de geziye katılmalarına destek olan öğretmenlerini kutluyoruz. Keşke otobüsün önünde şöyle bir afiş olsaydı: ``BİLECİK YENİPAZAR ATATÜRK ORTAOKULU``

Geziyle ilgili fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ