ATA`YI ANIYORUZ

ATA`YI ANIYORUZ

Ulu Önder Atatürk ölümünün 76`ncı yılında Yenipazar'da anıldı.

Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 76. yılında 10 Kasım Pazartesi (bugün) günü tüm yurtta olduğu gibi Yenipazar`da da düzenlenen etkinliklerle anıldı. 

Atatürk Anıtına Kaymakamlık, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının Çelenklerinin konulmasıyla başlayan etkinlikler saat 09,15`de Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan programla devam etti.

Sunuculuğunu Atatürk Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Turan Taşcı`nın yaptığı anma programı Yenipazar Çok Programlı Lisesi coğrafya öğretmeni  Zehra Özbek`in yaptığı günün anlam ve önemini belirten konuşmayla başladı. 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Mehmet  Sakat, Atatürk Ortaokulu öğrencisi Nursema Uysal, Çok Programlı Lisesi öğrencisi  Gökhan Can Korkmaz okudukları şiirlerle Atamızı anlattılar. Atatürk ile ilgili anıları Yenipazar Çok Programlı Lisesi öğrencisi Alihan Cin okurken, Yenipazar Çok Programlı Lisesi 10. sınıf öğrencileri hazırladıkları oratoryayı seslendirdiler. 

Atatürk ile ilgili hazırlanan slayt gösterisi izlendikten sonra, Atatürk’ün sevdiği şarkılar dinlendi ve anma programı sona erdi. 

10 Kasın Atatürk`ü Anma Programı ile ilgili fotoğraflara bakmak için  TIKLAYINIZ



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ