ATKILARI AÇIYORUZ KAMPANYASI

 ATKILARI AÇIYORUZ  KAMPANYASI

"ATKILARI AÇIYORUZ" KAMPANYASI

Yenipazar Belediyespor atkıları satışa çıktı.

2010 yılında kurulan ve kısa sürede Bilecik 2. Amatör Kümede şampiyon olarak, 1. Amatör Kümeye yükselen takımımız Yenipazar Belediyespor için atkı bastırılarak satışa sunuldu.

Ligde kötü günler geçiren takımımız son haftalarda aldığı galibiyetlerle çıkışa geçerek düşme hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Hiçbir geliri olmayan kulüp vatandaşların yardımıyla ayakta dururken, maddi olarak sıkıntılar yaşamaya devam ediyor.

Zor durumda olan kulüp tarafından bir kampanya başlatıldı. " Atkıları Açıyoruz " kampanyasıyla sponsorlarımız tarafından bastırılan Yenipazar Belediyespor logolu atkılar satışa çıkartıldı. Yenipazar`da satışı devam edilen atkılara artık İstanbul`da (Pendik Bölgesi) da ulaşılabilecek. 20 TL`den satışa çıkartılan atkılar hem kulübümüze katkı sağlayacak hemde ilçemizi temsil eden takımımızın armasını evimizde, işyerimizde, araçlarımızda,üzerimizde taşıyabileceğiz.

Atkılara Yenipazar`da Belediye Binasından, İstanbul`da Bülent Ceylan (05534100999) ve Ali Güven (05062915129)` den temin edebilirsiniz.

Haydi Yenipazar Sevdalıları takımımıza destek olmaya !

HEP DESTEK TAM DESTEK

atki2

atki1



Bilecik

23.04.2024

  • İMSAK 04:31
  • GÜNEŞ 06:06
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:28

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ