AYŞE BEYZA`DAN BRONZ MADALYA

AYŞE BEYZA`DAN BRONZ MADALYA

Ayşe Beyza Yıldız İsveç`ten bronz madalya ile döndü.

Bozüyük Halk Eğitim Spor Kulübü sporcusu ilçemiz Selim Köyü`nden Ali Yıldız`ın kızı, Ayşe Beyza Yıldız İsveç’te yapılan Uluslar arası Taekwondo şampiyonasından bronz madalya ile döndü.

Yıldız`ı, Bozüyük`e gelişinde Halk Eğitim Spor Kulübü Başkanı Kamil Poyraz, Bilecik Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Bozüyük Halk Eğitim Müdürü Celalettin Tospatlı, Bozüyük Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Erol Dübek sporcunun antrenörü Songül Baş ve ailesi birlikte karşıladılar.

Kulüp Başkanı Poyraz, "Sporcumuz Ayşe Beyza 42 kg gençler kategorisinde yarışarak bize bronz madalya getirdi. İlçemizi, ilimizi ve ülkemizi başarı ile temsil etti ve madalya ile döndü. Kendisini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Böyle bir sporcuyu yetiştiren aileyi ve antrenörleri Songül hanımı da ayrıca kutluyorum.  Son yıllarda ilimizde taekwando da çok büyük başarılar aldık ve almaya devam ediyoruz. Bu başarılarda büyük destekleri bulunan İl müdürümüz Lütfi beye, İlçe müdürümüz Erol beye, Bozüyük Halk Eğitim Merkezi müdürümüz Celalettin Tospatlı`ya çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Poyraz, ayrıca milli sporcuya altın takarak ödüllendirdi. Ayşe Beyza Yıldız, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek daha çok çalışarak daha büyük başarılar kazanmak için mücadele edeceğini söyledi.

İsmet CEP - Sakarya Gazetesi



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ