BAHATTİN ŞEKER`DEN AKÜLÜ ARABA YARDIMI

BAHATTİN ŞEKER`DEN AKÜLÜ ARABA YARDIMI

BAHATTİN ŞEKER`DEN AKÜLÜ ARABA YARDIMI

Bahattin Şeker, Bilecik siyasi tarihine damgasını vurmuş ve efsane siyasetçi unvanını almış sayılı isimlerden birisi.

Şeker?i efsane yapan ise, ne geldiği siyasi makamlar nede maddi gücü; hayırseverliği. Kazandığını hayır yolunda harcayan Şeker, servetinin yanısıra, kazandığı Milletvekili maaşını da hayır yolunda harcıyor. Maaşını, derneklere, hayır kurumlarına, camilere, öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine dağıtan Şeker, bu sefer ise, efsane siyasetçi lakabının içini dolduran bir hayıra daha imza attı. Bilecik ve ilçelerinde, tespit edilen ve tekerlekli sandalyesi olmayan 15 engelliye akülü araba dağıttı.

Bu 15 kişilik yardım alanların içinde Yenipazarlı iki vatandaşta bulunuyordu. Çöte Mahallesinden Mustafa Çavdar ve Kükürt Köyü`nden Gönül Dülger  Bahattin Şeker`in elinden akülü araba alan kişilerdi. Mustafa Çavdar ve Gönül Dülger`e akülü araba verilmesini teklif eden İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, dağıtım töreninde Milletvekili Bahattin Şeker ile birlikteydi ve yardımların devamının da ihtiyaç halinde geleceğini belirtti.

Firması olan Şeker Petrol?ün önünde yapılan törende, engelli vatandaşların halini gören Bahattin Şeker, duygulandı. Gözyaşlarını zor tutan Şeker, herkesi duygulandırırken, tekerlekli sandalyeye kavuşan vatandaşlar ise bol bol dua etti.

İşte, akülü araba dağıtımından görüntüler:

Kaynak : Haber11



Bilecik

03.05.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:50
  • ÖĞLE 13:02
  • İKİNDİ 16:52
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:35

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ