BAŞKAN ÖZDEN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN ÖZDEN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Anneler Gününü bir mesajla kutladı.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Anneler Gününü bir mesajla kutladı. Özden mesajında şunları söyledi:

"İçindeki umut ve gittikçe büyüyen bir özlemle büyütür içinde bebeğini... Her geçen gün daha da varır anne olmanın tadına. Karşılıksız ve koşulsuz bir sevgiye dayanan, hiçbir değerle kıyaslanamayacak kadar yüce bir duygudur annelik...

Çocuklarımız, yaşama ilişkin ne varsa annelerinden öğrenirler. Varlıklarıyla güç bulduğumuz annelerimiz ilk öğretmenimiz ve yaşam boyu yol göstericimizdir.

Bu koşulsuz sevgi ve sorumluluğun karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir.
Tarihin her döneminde, milletin bağımsızlığında ve varlığını sürdürmesinde, annelerimizin de çok büyük payı olduğunu göz önüne alarak, kadınların toplumsal hayatta da daha etkin olması; geleceğe umutla ve güvenle bakmamızı sağlayacaktır.

Annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimizin de her zaman yanlarında olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Onlar; yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak kahraman şehitlerimizin bize emanetidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, dünyanın en kutsal görevini üstlenen, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan bütün annelerimizin Anneler Günü´nü kutluyor, saygı ve selamlarımı iletiyorum

İlhan ÖZDEN
Yenipazar Belediye Başkanı"



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ