BAŞKAN ÖZDEN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN ÖZDEN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, ´Anneler Günü´ nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, ´Anneler Günü´ nedeniyle, annesine sarılmış bir fotoğrafıyla birlikte kutlama mesajı yayımladı. Özden mesajında şunları söyledi:

? Anne sevgisi, insan yaşamının her evresinde var olan en anlamlı duygulardan birisidir. Onlar karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdırlar. Koşulsuz sevgi ve sorumluluklarının karşılığında annelerimiz hatırlanmayı, değer görmeyi, saygıyı ve takdiri herkesten daha çok hak etmektedir. 

Üzerimizde ödenmez hakları bulunan, sevgi, fedakarlık ve sabırlarını başka hiçbir değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz her zaman baş tacımızdır. Annelerimiz; sevgi dolu yürekleriyle, sağduyulu, bilgece tavır ve yaklaşımlarıyla bizleri büyüten, yol gösterenlerdir. Annelerimiz; bitmez, tükenmez bir sevginin, hoşgörünün, özverinin kaynağıdır. Onlar bizim, yaşadıkları sürece öğretmenimiz, yaşam desteğimiz, mutluluğumuzun kaynağı, kötü günlerimizde sığınağımızdır.
?Ana haktır, sen bu sırra erdin mi?? diyen büyük Ozanımız, Neşet ERTAŞ´ ın sözlerindeki bilinç ve duygularla; haklarını asla ödeyemeyeceğimiz, üzerimizdeki gerçek hak sahibi annelerimizin, Anneler Günü´nü kutluyor, bütün Annelerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.

İlhan Özden,

Yenipazar Belediye Başkanı? 

 

 

 

 

 

Editör: Ergün Özmen
WhatsApp Hattı: 0532 787 24 61

 



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ