BAŞKAN ÖZDEN: BİR YILDA 30 BİN METREKARE KİLİTLİ TAŞ DÖŞEDİK

BAŞKAN ÖZDEN: BİR YILDA 30 BİN METREKARE KİLİTLİ TAŞ DÖŞEDİK

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, "Bir yıl içinde 30 bin metre kare taş döşedik." dedi.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, sabahın erken saatinde makamına bile gitmeden Park Sokak´ta yola kilitli taş döşeyen ustaların yanına gelip çalışmaları kontrol ediyor. "Meteoroloji kar uyarısı yapıyor. Kar yağmadan yolu ulaşıma açmamız gerekiyor." diyen Özden: "Bu yıl kıyı kenardaki bir kaç yer dışında halkın yoğun olarak kullandığı yerlere 30 Bin metrekare kilitli taş döşedik. Nüfus yoğunluğunun olduğu yerlere öncelik vererek yaptığımız program çerçevesinde son olarak Yenipazar´ın merkeze girişinde bulunan Ziraat Odası´nın önünden başlayan Park Sokak´a döşedik. Önümüzdeki yıl ise başta Lise Caddesi olmak üzere, Gölet yolu ve Jandarmaya giden Fevzi Çakmak Caddesi gibi yerleri de kilitli taş döşediğimizde, benim hemşehrilerimin ayağı çamura değmeden çağdaş bir Yenipazar´da yaşamanın mutluluğunu tadacaklardır.

Biz ne kadar şevkle hizmet etmeye çalışsak da aynı oranda da yaptığımız çalışmaların baltalamak isteyen, verdiğimiz hizmet süresince bize ayak bağı olanlar var. Yeni Mahalle´de yaptığımız parktaki bordür taşlarını yıktılar. Ertesi gün yeniden yaptık yine yıktılar. Oysa bu parkı yine kendi çocukları, eşleri, anneleri kullanacak. Bunu yapan insanlarda mutlaka kişilik sorunları var. Aile terbiyesi almamış bu kişiler insanım diye gezmekten utanmıyorlar. Bizi engellemeye çalışarak kamu malına zarar vermeye çalışanları kınıyorum.


Elbette çalışmalarımız sırasında bize destek verenler de oldu. Yenipazar´ın geleneksel konukseverliklerini gösterdiler taş döşeyen işçilere. Evlerinin önündeki caddeye veya sokağa kilitli taş döşeyen işçilere tepsi tepsi börekler, çaylar ikram edildi. Taş ustaları memnun kalınca bizim iyiliksever insanımızdan övgüyle sözedip daha verimli ve istekli çalışmalarına devam ettiler.


Emeğiyle gece gündüz fedakarca çalışan işçilerimiz başta olmak üzere bizlere manevi olarak destek olan dua eden hemşerilerimize çok teşekkür ederim. Yenipazar´a hizmet etmeye devam etmek bizim boynumuzun borcudur." 



Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ