BAŞKAN ÖZDEN HEMŞİRELER HAFTASINI KUTLADI

BAŞKAN ÖZDEN HEMŞİRELER HAFTASINI KUTLADI

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle Yenipazar Devlet Hastanesinde görev yapan Hemşireleri ziyaret etti

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle Yenipazar Devlet Hastanesinde görev yapan Hemşireleri ziyaret etti ve Dünya Hemşireler Haftası ile alakalı bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN, mesajında, hemşirelik mesleğinin ancak insan sevgisiyle dolu şefkatle ve sabırla yapılan kutsal ve onurlu bir meslek olduğuna dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:
"Onlar her türlü olumsuz şart ve koşullarda, maddi manevi zorluklarda, özveri sabır ve anlayışlarıyla toplumsal beklentilerin yüksek olduğu sağlık sistemlerinin asli unsurlarındandır. Hastanın hep yanında olan ihtiyaçlarına cevap verip bilgilendiren, fertlerin iyileşmesindeki harekete geçirici dinamik güç olarak onlar, dil, din, ırk ayrımı olmaksızın fert, aile ve topluma sağlığını kazandırmak için çalışırlar. Hekim arkadaşlarımızın en yakın çalışma arkadaşları ve sağ kolları olan hemşirelerimiz bütün sağlık bölümlerinde özveriyle görevlerini ifa eden sağlık alanındaki önemli bir kuvvettir.
Bu vesileyle tüm hemşirelerimizin, Dünya Hemşireler Haftasını en kalbi duygularımla kutluyor başarı, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum." dedi.

/resimler/2016-5/16/1132303960267.jpg



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ