BAŞKAN ÖZDEN´İN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN ÖZDEN´İN KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Yenipazar Belediye Başkanı İkhan Özden, Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Yenipazar Belediye Başkanı İkhan Özden, Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Czden mesajında şunları söyledi:

"Hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillendirilmesinde en önemli katkıyı sağlamaktadırlar.

Dünya kadınlar gününü kutlarken bu özel günün tüm kadınların toplumda hak ettiği, layık olduğu yere gelmesi, kadınların toplumların kanayan yarası haline gelmiş sorunlarının masaya yatırılması, tartışılması ve çözümü için bir vesile olmasını temenni ediyorum.
Kadına yönelik şiddete hemen her gün şahit olduğumuz bu günlerde 8 Mart tarihi daha anlamlı bir hal alıyor. Kadının eğitim hizmetlerinden mahrum bırakan, toplumsal ve siyasal hayattan dışlayan bir toplumun geleceğinin karanlık olduğu ortadadır. . Bu nedenle kadınlarımıza ne kadar güzel fırsatlar sunabilirsek, toplum olarak o oranda güçleneceğimiz inancındayım.
Kadınlarımızın hayatın her alanında katılımlarının yükseldiği, başta şiddet, ayrımcılık ve fırsat eşitsizliği gibi önemli sorunlarının tamamıyla çözüldüğü, mutlu aile ve mutlu toplum dileğiyle başta İlçemiz kadınları olmak üzere tüm kadınlarımızın "8 Mart Dünya Kadınlar Gününü? kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
İlhan ÖZDEN
Yenipazar Belediye Başkanı"



Bilecik

29.04.2024

  • İMSAK 04:19
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 13:02
  • İKİNDİ 16:51
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ