BAŞKAN İLHAN ÖZDEN HER ZAMAN HALKININ YANINDA

BAŞKAN İLHAN ÖZDEN HER ZAMAN HALKININ YANINDA

İlhan Başkan, "Bu zor günlerde en birinci görevimiz halkımızın yanında olmaktır" dedi.

Yenipazar Belediye Başkanı  İlhan Özden ve ekibi  Yenipazarlı vatandaşların ekmek ve ilaç başta olmak üzere çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kapı kapı gezdi. Belediye Başkanı Özden özellikle sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü vatandaşların evlerine giderek ramazanlarını tebrik etti ve bir ihtiyaçları olup olmadığını bizzat yerinde öğrendi.

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile sokağa çıkamayan vatandaşlar başta olmak üzere Yenipazarlıların ihtiyaçlarını karşılamak için kapı kapı gezen İlhan Başkan, "Bu zor günlerde en birinci görevimiz halkımızın yanında olmaktır" dedi.

Yenipazar'da her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirten Başkan İlhan Özden, "Yaşadığımız bu zor süreçte her zamankinden daha fazla vatandaşımızın yanında olmalıyız. Onlar için sahada var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Evlerinden dışarı çıkamayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için kapılarını çalıp isteklerini soruyoruz. Bu zorlu süreci  Allah’ın izniyle hiçbir sıkıntı yaşamadan atlatacağız" diye konuştu.

 

Ali GÜVEN



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ