BAŞKAN`IN TABELASI ULUSAL BASINDA

BAŞKAN`IN TABELASI ULUSAL BASINDA

İlhan Özden`in belediye girişine astırdığı rüşvet tabelası Zaman Gazetesi`ne haber oldu.

Yenipazar Belediyesi’nin girişine rüşvet hadisi astırdı

Bu kapıdan rüşvet giremez!

Bilecik’in Yenipazar İlçesi’nde 30 Mart yerel seçimlerini rekor oyla kazanarak başkanlık koltuğuna oturan İlhan Özden, belediye binasına dikkat çekici bir tabela astırdı. Göreve başlar başlamaz bina girişine, ‘Rüşvet alan da, veren de cehennemdedir. Hz. Muhammed (S.A.V)’ Hadis-i Şerifinin konulması vatandaşlardan takdir gördü. MHP’li Başkan’ın ilk icraatı olan tabelada ayrıca ‘Rüşvet bu kapıdan içeri giremez. Bu kapıda adamı olanın değil, hak edenin işi görülür’ şeklinde söz yer aldı.

760 seçmen bulunan küçük ilçede halkın yüzde 52,7’sinin desteği ile seçilen Milliyetçi Hareket Partisi adayı Özden, görevi AKP’li başkandan devraldı. 30 Mart gecesi partisi yerine Türk bayrağı rozeti taktığını belirten 42 yaşındaki Başkan’ın diğer özelliği de 1991 yılında stajyer öğrenci olarak girdiği Yenipazar Belediyesi’nde 7 yıl geçici işçi statüsünde çalışması. Belediyenin tüm kademelerinde görev yapan Özden, ardından Yenipazar Kaymakamlığı ile Bilecik Valiliği’nin çeşitli birimlerde de uzun yıllar hizmet etti. 2014 seçimlerinde ilçesinde adaylığını açıkladı ve halkın büyük teveccühüyle seçildi. Muhalefette bulunan MHP’den başkan olmasına rağmen tüm mesaisini Yenipazar’ın gelişmesi amacıyla harcadığını dile getiren İlhan Özden, belediyenin girişine astırdığı yazı hakkında da şu bilgiyi verdi: “Yanlış anlaşılmasın. Yenipazar Belediyesi`nde daha önce rüşvet olayı olmadı. Bundan sonra yaşanmasını da istemeyiz. Peygamberimizin Hadis-i Şerifi çok hoşuma gitti, beğendim ve girişe koyarak rüşvet konusundaki hassasiyetimizi göstermeyi arzu ettim.”

Genç yönetici, ‘Rüşvet bu kapıdan içeri giremez. Bu kapıda adamı olanın değil, hak edenin işi görülür’ ifadesi ile ise kapılarının herkese ardına kadar açık olduğunu vurguladıklarını söyledi. Bu arada Çarşamba günleri kurulan semt pazarında ‘Bereket Duası’ da okutturan Özden, vefat eden ilçe sakinlerinin ardından cenaze törenine gelenlere sunulan ikramların giderini belediyenin üstlenmesini sağladı. 

Yenipazar, Cihan

Haber 10.10.2014 Cuma Günü Zaman Gazetesi Bölge Sayfasında Yayınlanacak.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ