BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN DESTEK İSTEDİ

BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN DESTEK İSTEDİ

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, ilçeye yapılan yatırımların hız kazanması için Yenipazarlı vatandaşların desteğini istedi.

İlçenin sosyal ve ekonomik kalkınması adına çalışmalarını sürdüren Başkan Özden, ilçeye yapılacak yatırımların önündeki en büyük engelin nüfus azlığı olduğunu belirterek, ?Projelerimizin ve hizmetlerimizin gerçekleşmesinde dışarıda bulunan Yenipazarlı hemşerilerimin desteğine talibiz. Nasıl mı? Bir Yenipazarlı olarak, Yenipazar´ ımızın artık göç veren değil göç alan bir konuma gelmesi için sizleri memleketinize davet ediyoruz. ? dedi. Bunun yanında yılın yarısını Yenipazar´da geçiren halktan da ikametini Yenipazar´a almasını isteyen Başkan Özden şöyle konuştu:

YENİPAZAR PROJELERİ İÇİN HAZIR. PROJELERİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN SİZ YENİPAZARLI HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR.

Yenipazar İlçemizi, 30 Mart 2014 tarihinde Yenipazarlılarımızın ?İçimizden biri, bizden biri´ sözünü gerçekleştirerek Belediye Başkanlığı görevine layık görmüştür. Göreve geldiğimizden bugüne kadar gerek Yenipazar halkı gerekse Yenipazarlı hemşerilerim hiçbir desteklerini esirgemediler. Bilindiği üzere İlçemiz, sanayi alanları, ulaşımdaki avantajları, tarihi ve kültürel varlıkları, büyük yerleşim yerlerine yakınlığı, iklim ve doğal kaynakları, turizm potansiyeli, eko turizm, meyve sebze ticareti olarak odak noktası haline gelmiştir. Yeni yapılan Sürüm Yolunun açılması ile çevre illere bağlantımız gerçekleşecek ve İlçemiz sanayileşmenin ve yatırımın göz bebeği olacaktır. Yeni yatırımlar için dışarıdan işçiye, kalifiyeli meslek sahiplerine ihtiyaç olacak, İlçemizin her geçen gün değeri artacaktır.


İlçemizin avantajlarını kullanarak hızla yükselişe geçen bir merkez olması konusunda projelerimiz hazır, eğer siz de hazırsanız projelerimizin önündeki en büyük sorunu ortadan kaldırmaya ne dersiniz?

Belediyemizce yapılan projelerde; en büyük dezavantajımız projeye destek verilme hususunda İlçe nüfusumuzun yetersiz olması ile bazı projelerimiz hayata geçirilememiştir. Projelerimizin ve hizmetlerimizin gerçekleşmesinde dışarıda bulunan Yenipazarlı hemşerilerimin desteğine talibiz. Nasıl mı? Bir Yenipazarlı olarak, Yenipazar´ ımızın artık göç veren değil göç alan bir konuma gelmesi için sizleri memleketinize davet ediyoruz. 
Ayrıca İlçemizde ikamet edipte ikameti hala başka yerde bulunan vatandaşlarımızı, İlçemizde mülkiyet sahibi olup, yılın yarısından fazlasını İlçemizde geçiren, kış aylarında doğalgaz, ulaşım vb. imkânlar nedeni ile büyükşehirlere giden hemşerilerimizin, ikametlerini Yenipazar´a almalarını istiyoruz. Nüfusumuzun bir kişi fazla olması, devletten Belediyemizin alacağı payın yüksek olması dolayısı ile ekonomik yönden güçlü Belediyeye sahip olmak demektir. Belediyemizin güçlü olması belde halkına yansıyacaktır (Güçlü Belediye= Yaşam Kalitesi Yüksek Vatandaş). İşte bütün bu sebepler bir araya geldiğinde hemşerilerimizi ve İlçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın resmi olarak ikametlerini İlçemize almaları için desteğine ihtiyacımız vardır. Göstereceğiniz hassasiyetten dolayı teşekkür ediyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum.

İlhan ÖZDEN
Yenipazar Belediye Başkanı



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ