BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN´İN 10 KASIM MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN´İN 10 KASIM MESAJI

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikal edişinin 78´inci yıl dönümü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN´in, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikal edişinin 78´inci yıl dönümü münasebeti ile bir yayımladığı mesaj :


Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN mesajında, ?Büyük Türk Milleti olarak her 10 Kasım´da olduğu gibi bu yıl da, aydınlık ve çağdaş Türkiye Cumhuriyeti´ nin kurucusu Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ e sevgisini, saygısını ve bağlılığını içten duygularla göstermekteyiz. Ulu Önder Atatürk´ün bizlere armağanı olan Cumhuriyetimizin ilkelerine geçmişte olduğu gibi gelecekte de sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bıraktığı eserin büyüklüğünün ve sağladığı kazanımların bilincinde olan Büyük Türk Milleti, bağımsızlık savaşımızın önderi, laik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk´ ü sonsuza kadar gönlünde yaşatmayı sürdürecektir? ifadesinde bulundu.


Başkan ÖZDEN, mesajına şöyle devam etti:

?Ömrü savaş cephelerinde geçen ve bütün ömrünü sadece Türk ulusuna adayan, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti´ nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyetin ilanının ardından da yine son nefesine kadar milletinin refahı ve geleceği için bir an bile tereddüt etmeden, büyük atılımlar gerçekleştirerek Cumhuriyetimizin bu günlere gelmesini sağlamıştır. Bizler onun bırakmış olduğu bu güçlü mirasın bekçileri olmaya devam edeceğiz. Yokluğunu daha derin hissederek yaşadığımız bu günlerde ebediyete intikalinin 78. Yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ ü saygı ve rahmetle anıyoruz?.

İlhan ÖZDEN
Yenipazar Belediye Başkanı



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ