BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN´İN KUTLAMA MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN´İN KUTLAMA MESAJI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden bir mesaj yayımladı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yayımladı:

"Yüce Atatürk´ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet´in 95´inci yıldönümünü, Milletçe coşku içinde kutlamanın mutluluğu içindeyiz. 
Atatürk´ün önderliğinde büyük Türk Milleti´nin kanı, canı ve sonsuz emekleriyle kurulan Cumhuriyet in, tüm değerleriyle sonsuza değin yaşatılmasının herkesin vazgeçilmez ortak sorumluluğudur. Yıldönümünü kutlayacağımız Cumhuriyetimiz, bugünlere gelene dek verilen mücadele ile dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir bağımsızlık savaşının sonucudur. Başta Gazi Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşları ve Türk Milleti´nin omuz omuza verdiği Kurtuluş Savaşı sonrasında elde edilen bu büyük zaferi, Ülkemizi ve Cumhuriyetimizi hep beraber korumalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularımla ve rahmetle anıyorum.
Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun."

 

 


EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ