BELEDİYE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN MUSUNUZ?

BELEDİYE ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN MUSUNUZ?

Sakarya Gazetesi yerel yönetimleri halkla röportaj yaparak sorguluyor.

Sakarya Gazetesi yerel yönetimleri halkla röportaj yaparak sorguluyor. Sakarya Gazetesi´nin sanal ortamdaki sitesi Bilecik Haber´de yayımlanan haber ve Yenipazar halkıyla yaptığı röportajı biz de okurlarımızla paylaşmak istedik. Haber ve röportajda anlatılanlar şunlar : 

"Gazetemiz klasiklerinden ´Belediye Çalışmalarından Memnun Musunuz?´ röportajlarımıza başlıyoruz. Bu kez Osmaneli Haber Gazetesi ile birlikte yürüttüğümüz proje kapsamında Bilecik´i ilçe ilçe, belde belde dolaşarak vatandaşlara mikrofon uzatıyoruz.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerin ardından göreve gelen belediye başkanları hizmet sürelerinin yarısını tamamladı. Peki bu süre zarfında yapılan çalışmalar vatandaşların beğenisini kazandı mı? Vatandaşlar, hem bu soruya cevap veriyor hem de istek, öneri ve şikayetlerini iletme fırsatı yakalıyor.

Röportajlarımıza ilk olarak Yenipazar ilçelemizden başlarken, halk röportajlarının ardından mikrofonlarımız Belediye Başkanlarına uzatılacak. Röportaj gerçekleştirdiğimiz ilçe ve belde belediye başkanlarını Basın Masası´nda konuk edeceğiz. Kendilerine röportajlarımıza yansıyanları sorarak röportajlarla ilgili değerlendirmelerini alacağız."

 

Kaynak: Bilecik Haber



Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ