BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN POLİS HAFTASINI KUTLADI

BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN POLİS HAFTASINI KUTLADI

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, polis teşkilatının 169`uncu yıldönümünde kutlama mesajı yayımladı

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169`uncu yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak tüm emniyet çalışanlarının Polis Haftası’nı kutladı.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169`uncu yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı İlhan Özden, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bütün halkımızın esenliği ve güvenliği için günün 24 saati görev yapan fedakâr polisimizin haftasını kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Halkın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, devletimizin bütünlüğü için cefâkarca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Kuruluşunun 169`uncu yıldönümünde, bu heyecanı onlarla paylaşmanın gururunu milletçe yaşıyoruz.

Gücünü halktan ve kanunlardan alan, her türlü zorluğa ve olumsuzluğa göğüs gererek halkımızın can ve mal güvenliğini koruyan, suçluları bulup kanuna teslim eden Polis Teşkilatının haftasını kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ