BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN'İN KANDİL MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden Berat Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN’ in kandil mesajı;

Mübarek Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandiline ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimizin rahmeti ve nimeti geniş bir şekilde tecelli ettiği, dert, bela ve musibetlerden kurtuluşu ifade eden Berat, bu engin manaların gerçekleştiği müstesna bir gecenin adıdır. Bu gece kendimizi yenileme, geçmişimizi sorgulama ve geleceğimizi planlama açısından çok önemli bir zaman dilimidir.

Sizlerin ve tüm İslam Âleminin Berat Kandilini en içten dileklerimle kutlarım. Yüce Allah’tan dileğim; ülkemizin ve tüm Dünya’nın şu an içinde bulunduğu bu zor günlerden bir an önce kurtulmasıdır.

Yenipazar Belediyesi olarak hayatınızı kolaylaştırmak için 7 gün 24 saat esasıyla hizmetinizdeyiz. Ancak bizim de sizlerden bir ricamız var. Lütfen EVDE KALINIZ. Unutmayın; evde kalmak yoğun bakımda olmaktan iyidir. Evde kalmak solunum makinasına bağlı kalmaktan daha iyidir. Biz sizler için her yerdeyiz, sizler de sevdikleriniz ve aileniz için lütfen evde kalın. Belediyemiz tüm birimleriyle sahadadır. Yakın bir zamanda bu zor günleri inşallah hep birlikte aşacağız ve yeniden bir araya geleceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Yenipazarlı hemşerilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam Alemi'nin Berat Kandili'ni kutluyor; dargınlık ve kırgınlıkların sona erdiği, paylaşım ve birlikteliğin hayatımıza tam olarak yansıdığı sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler dilerim.

İlhan ÖZDEN
Yenipazar Belediye Başkanı



Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ