BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN`İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI İLHAN ÖZDEN`İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Sayın İlhan ÖZDEN'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesaj:

Milli egemenliğimizin en önemli sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin açılışının 95. yıldönümünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nı büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Sevgi dolu kalpleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan sevgili çocuklarımızın ve aziz milletimizin bayramını en samimi duygularla kutluyor, 23 Nisan`ın tüm ülkemize huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini temenni ediyorum.23 Nisan 1920 tarihi; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temelinin atıldığı, egemenliğinin kayıtsız şartsız millete ait olduğunun haykırıldığı, Türk milletinin sonsuza kadar bağımsız ve hür yaşayacağının tüm dünyaya ilan edildiği kutlu bir tarihtir.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk; 23 Nisan gününü çocuklara bayram günü olarak armağan etmiş ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiği değeri gözler önüne sermiştir. Sevgili çocuklar; yarının gençleri ve büyükleri olarak, milletimizin güven ve desteği ile her zaman başarılı olacağınıza yürekten inanıyorum. Tarihin akışını değiştiren Türk milletinin mensubu olmanın verdiği gurur ve güvenle, devletimizin korunması ve ülkemizin her alanda gelişmesi için çalışacağınıza inancım sonsuzdur.

23 Nisan gününün dünya çocuklarının bayramı olarak kutlanması; Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Sevgili çocuklar; bugünün büyükleri olan bizlere olduğu kadar yarınlarımızın teminatı olan sizlere de çok önemli görevler düşmektedir. Köklü mirasımızı ve tarihi zenginliğimizi geleceğe taşımak, bizlerin olduğu kadar sizlerin de en önemli vazifesidir. Unutmayınız ki, insanlığın ve Türk kültürünün iç içe olduğu bir vatanda yaşıyorsunuz. Gönlü vatan ve millet sevgisi ile dolu, milli ve manevi değerlere sımsıkı bağlı bireyler olarak yetişmeniz en büyük arzumuzdur. Size güveniyor ve inanıyoruz. Sizlerin gayreti ile mutlu ve aydınlık yarınlar milletimizin olacaktır. 

Bu duygu ve düşüncelerle; 95 yıl önce kahraman milletimizle beraber yola çıkan Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ülkemizin bağımsızlığı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı arz ediyorum. Başta çocuklarımız olmak üzere tüm halkımızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tekrar kutluyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.

İlhan Özden

Yenipazar Belediye Başkanı

 

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ