BELEDİYEDEN MEZARLIKLARA GÜNEŞ ENERJİLİ HATİMMATİK

BELEDİYEDEN MEZARLIKLARA GÜNEŞ ENERJİLİ HATİMMATİK

Yenipazar Belediyesinden Mezarlıklarda "Hatimmatik" Hizmeti

Yenipazar Belediyesi yeniliklere doymuyor.

Yenipazar Belediyesi ilginç bir çalışmaya imza attı. Belediye tarafından başlatılan uygulama ile ilçede bulunan tüm mezarlıklarda ?hatimmatik´ adı verilen cihazla hergün Kur´an-ı Kerim okunacak.

Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı İlhan Özden:" Yenipazar Belediyesi olarak bu güne kadar hep yeni projeler geliştirdik ve yenilikler yaptık. Yaptığımız işler hep örnek oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek. Hep ilkleri yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Belediye olarak İlçemizde yaşayan herkesin hayat konforunu arttırmak bizim en başta gelen görevimiz. Ama diğer taraftan da mezarlıklarda da ölülerimize saygı için yenilikler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Hem Yenipazar halkına hem de ahirete intikal etmişlerimize hizmet etme amacında ve bilincindeyiz.
Bu sebeple mezarlıklarımızda Kur´an-ı Kerim okunması amacıyla bu gün yeni bir hizmet başlatıyoruz. Bu günden itibaren ve her gün 16:00 ve 17:00 saatleri arasında, ilçemizin bütün mezarlıklarında montajını gerçekleştirdiğimiz güneş enerjisiyle çalışan Hatim-Matik cihazlarından Kur´an-ı Kerim okunacaktır. Bütün geçmişlerimize Allah Rahmet eylesin." Dedi.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ