BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Bilecik il, ilçe ve belde başkanları belediyeler birliği toplantısını Bilecik`te gerçekleştirdi.62ef8872-DSC_6691JPG

Bilecik Belediyeler Birliği aylık olağan toplantısı il, ilçe ve belde Başkanlarının katılımlarıyla Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı?nın makamında yapıldı.

Yenipazar Belediye Başkanı Cengiz Arıkan`ın da katıldığı  toplantıda gündem konuları hakkında fikir alışverişi yapılırken, birlik üyesi Belediye Başkanları birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Toplantıya Yrd. Doç. Dr. Metin Çelik?te katılım sağlayarak, Bilecik Belediyeler Birliği olarak 2011?de Turizm Marka Kent Stratejik kalkınma planının uygulanmasına yönelik bilgiler aktardı. Çelik, özellikle ilimizin turizm potansiyeli ve iç turizme açılması konusunda yapılabilecek çalışmalardan bahsetti.

Görüşülen diğer bir konu ise Karasu İçme Suyu Projesi`ydi. Proje kapsamında, sahip olunan su depoları ve yeni bir su depolama otomasyon sistemi hakkında sunum eşliğinde bilgi alan Belediye Başkanları, Karasu?dan alınarak, ilçelerimize dağıtımı sağlanan içme suyunun, depolanmasında oluşan su taşkınları gibi olumsuz durumlarla karşılaşmamak için oluşturulabilecek otomasyon sistemi hakkında daha ayrıntılı görüşme kararı aldı.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplantı sonunda katılan tüm birlik üyesi Belediye Başkanlarına teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.



Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ