BİLECİK 1. AMATÖR LİGİ FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI

BİLECİK 1. AMATÖR LİGİ FİKSTÜR ÇEKİMİ YAPILDI

Bilecik 1'inci Amatör Ligi 2014-2015 sezonu için fikstür kura çekimleri yapıldı.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Bilecik il binasında yapılan, 1’inci amatör lige katılacak 15 takım kulüp başkanları ve yöneticilerinin katıldığı kura çekimlerinde 2014-2015 sezonunda oynanacak maçlar belli oldu. Yapılan toplantıda ayrıca Bilecik`teki spor kulüplerinin sorunları ele alındı.

Osmaneli ilçesinde yapımı başlanan yeni sahadan bahseden ASKF Başkanı Nusret Tosun, yeni saha yapımı çalışmalarını hızlandırdıklarını ve en kısa zamanda Bilecik iline yeni sahalar kazandıracaklarını söyledi. Kulüplere yapılacak yardımlardan bahseden Tosun, sezon başlamadan kulüplerin forma ve ayakkabılarına kavuşacaklarının sözünü verdi ve "Önceki dönemlerde yaşanan aksaklıklar hakkında kulüpleri tek tek dinleyerek, bu aksaklıkların önümüzdeki sezon yaşanmaması için çalışacaklar. Bu sezon yapılan değişiklikle takımların 1994 yaş ve altında 2 futbolcuyu 18 kişilik kadroda bulundurması zorunluluğundan bahsedildi. Federasyonun almış olduğu karar doğrultusunda kulüpler 1994 ve altında doğmuş olan 2 adet futbolcuyu esame listelerinde belirtmek zorundalar" dedi.

Öte yandan maç sırasında sağlık çalışanlarının ve ambulansların hazır bulunmasını isteyen kulüp yöneticileri, bu sorunun bir an önce düzeltilip müsabaka sırasında sağlık heyetinin hazır bulunmasını talep etti.

"HAKEMLER DE İNSAN"

Bilecik İl Hakem Kurulu Başkanı Kenan Beni ise, hakeme itiraz ve hakaret konularını dile getirildi. Hakemlerin de insan olduğu ve bazen hata yapabildiklerine değinen Beni, “Hiçbir hakemin bilerek, isteyerek hata yaptığını düşünmüyorum. Bu konuda garanti veririm” diyerek hakemlerin arkasında durdu.

Hakemliğe olan ilginin azaldığının da altını çizen Beni, gençlerin hakem olma konusunda teşvik edilmesi gerektiğini bildirdi.

Toplantıda ayrıca tertip komitesi seçilirken, komisyona ASKF Başkanı Nusret Tosun, İl Hakem Kurulu Başkanı Kenan Beni, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Temsilci İsmail Özdil’in yanı sıra kulüp yöneticilerinden gönüllü olan Nermin Nalbantoğlu, Mehmet Mercan ve Fazıl Özmen tertip komitesini oluşturan üyeler oldu.

Toplantının ardından fikstür çekimine gelirken, 20-21 Eylül tarihlerinde başlayacak 1`inci Amatör Ligi`nin ilk hafta karşılaşmalı ise şu şekilde oluştu:

"Karaköy-İl Özel İdare, Vezirhan-Osmaneli Gençlerbirliği Spor, Pazaryeri Spor-Güneş Spor, Gölpazarı Spor-Yenipazar Belediyespor, Bilecik Spor-Osmaneli Belediye Spor, Söğüt Spor-Yeşilyurt Spor, Dodurga Spor-Bayırköyspor."

 İlk hafta Bilecik Edebali Spor`un bay geçeceği de kaydedildi.



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ