BİLECİK BELEDİYESİNDEN YENİPAZAR`A GREYDER

BİLECİK BELEDİYESİNDEN YENİPAZAR`A GREYDER

BİLECİK BELEDİYESİNDEN YENİPAZAR`A GREYDER

f1863add-DSC_4354JPG

 

 

 

 

 

 

 Bilecik Belediyesi Yenipazar` a greyder hibe etti.

Bilecik Belediye Başkanlığı, ilçe ve belde belediyelerine destek vermeye devam ediyor. Araç filosuna yeni araçlar katan Bilecik Belediyesi, kullanmadığı araç ve ekipmanları ise ihtiyacı olan civar belediyelere veriyor. Son olarak Osmaneli Belediyesi`ne bir adet vidanjör, Yenipazar Belediyesi`ne de bir adet greyder Bilecik Belediyesi tarafından teslim edildi. Araçların teslim töreni 25 Ocak cuma günü saat 11.00`de Bilecik Belediyesi bahçesinde gerçekleşti.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise göreve geldikleri günden itibaren tüm araç ve ekipmanlarını yenilediklerini belirterek şöyle konuştu:" Bilecik Belediyesi olarak göreve başladığımız günden itibaren memleketimize, hemşerilerimize daha iyi hizmet etme yolunda, tüm araç ekipmanlarımızı yeniliyoruz. Daha önceden halkımızın hizmetinde kullandığımız ekipmanlarımızıda şartları uygun olan, ihtiyacı olan kardeş belediyelerimize veriyoruz. Bu konuda il belediyesi olarak ilçe ve belde belediyelerimize ekipman desteği yapıyoruz. Bu çerçevede Bayırköy Belediyesi`ne, Çaltı Belediyesi`ne birer temizlik toplama aracı verdik. Yine Çaltı Belediyemize bir tane kamyon, bir tane taksi verdik. Belediyelerimize, ihtiyacı olan kardeşlerimize, mümkün olduğunca destek oluyoruz. Osmaneli Belediyesi`ne daha önceden verilen otobüsümüz var. Aşağı yukarı her belediyemize Bilecik Belediyesi tarafından araçlarımızla, ekipmanlarımızla destek olma çabası içerisinde olduk. Bilecik`te vidanjör dediğimiz araçlara son derece fazla ihtiyaç oluyor. Bilecik bölgesinde bu anlamda çok fazla böyle araç yok ve bizde bu ihtiyacı giderme noktasında yeni bir vidanjör yaptırdık. Bunu Bilecik Belediyesi araç parkı içerisine kattık" dedi.

Osmaneli Belediyesi`ne verdikleri vidanjör ve Yenipazar Belediyesi`ne verdikleri greyderle ilgilide açıklamalarda bulunan Başkan Selim Yağcı şunları dile getirdi:" Eski vidanjörümüzüde Osmaneli`nin bu noktada çok ihtiyacı vardı. Düz bir zemin olması sebebiyle Başkanımızın talebi oldu. Bizde Osmanelili hemşerilerimize daha iyi hizmet edebilme, ihtiyaçlarını giderme adına vidanjörümüzü kendilerine veriyoruz. Daha önceki yıllar içerisinde greyderimizi yenilemiştik. Bunu kış aylarında kullanıyorduk. Bu sene kar küreme aracı ve tuzlama aracı aldık. Yakında inşallah onuda hizmete koyacağız. Kar yağmadığı için kullanma imkanı olmadı. Greyderimiz de atıl durumdaydı Yenipazar Belediyemizin ihtiyacı olduğunu söylediler. Greyderide kendilerine Bilecik Belediye Başkanlığı olarak takdim ediyoruz. Biz birlikte Bilecikiz diyoruz, birlikte bir bütünüz ve her anlamda birlikte güzeliz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde ilimizin her noktasına uygun şartlar içerisinde hizmet götürmeye devam ediyoruz" dedi. Teslim töreni sonunda araçları teslim alan Osmaneli Belediye Başkanı Mehmet Isıkan ve Yenipazar Belediye Başkanı Cengiz Arıkan, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı`ya teşekkür etti.



Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ