BİLECİK UMKE`DEN KANYONDA EĞİTİM

BİLECİK UMKE`DEN KANYONDA EĞİTİM

Umke, afet durumlarında ve olumsuz doğa koşullarında daha hızlı ve efektif müdahale edebilmelerine imkan sağlamak amacıyla eğitim düzenledi.

Bilecik UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) personelinin afet durumlarında ve olumsuz doğa koşullarında daha hızlı ve efektif müdahale edebilmelerine imkan sağlamak amacıyla Yenipazar Harmankaya Kanyon’unda eğitim kampı düzenlendi. 08–10 Ağustos 2014 tarihleri arasında kanyonda Mukavemet Artırma ve Fiziki Kondisyon Eğitimi Kampı düzenlenmiş olup, eğitim kampı; Su altı ve Su üstü Arama Kurtarma Uzman Timleri, Dağcılık Timleri olmak üzere 11 UMKE personeli ve AKUT Bozüyük ekibinden 4 gönüllünün katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Kampta Yenipazar Harmankaya Kanyon’una girmeden önce alınacak önlemler ile ilgili olarak Bozüyük AKUT ekibi tarafından eğitim verdildi. Eğitimin ardından geçiş başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Bilecik UMKE Eğitim kampını, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ, Halk Sağlığı İl Müdürü Uzm. Dr. Ömer BALCI ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan SULHAN ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin YILMAZ ziyarette yetkililerden bilgi alarak UMKE personelini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Bilecik UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) olarak olası afetlerin yanında Bilecik coğrafi koşullarında oluşabilecek kazalar ve kazazedelere müdahale edebilecek timlerin yetiştirilmesine devam edilmektedir.



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ