"BİR YARIMI BURADA BIRAKIYORUM"

75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu müdürü Ahmet TOP´un tayini çıktı.

2010 yılından beri ilçemizde anaokulu öğretmenliği, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü,75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu müdürlüğü görevlerini başarıyla yerine getiren Ahmet Hoca´nın tayini çıktı. 

Görev yaptığı süre boyunca efendiliği ve sıcakkanlılığı ile halkımızın takdirini kazanan Ahmet Top, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminde memleketi olan Burdur - Gölhisar Adnan Menderes İlkokulu okul öncesi öğretmenliği görevini sürdürecek. 

Muhabirimiz Ali Güven´e duygularını aktaran Ahmet Hoca:" 10 Aralık 2010 yılında göreve başladım. Yenipazar´da geçirdiğim 6 yılda çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar kurmak nasip oldu. İlk görev yerim olduğu için ilk göz ağrım diyorum. Burası benim ikinci memleketim oldu. Burdan ayrılırken bir yarımı burada bıraktığımı da herkesin bilmesini isterim. Burdur´un Gölhisar ilçesine tayinim çıktı. Yenipazarlı tüm sevdiklerimin Burdur´da bir kapısı olduğunu bilmesini isterim. Hakkım geçtiyse helal olsun. Sizlerde haklarınızı helal edin. Saygılarımla.." Dedi.

Ahmet Hocamıza 2010 yılından bu güne kadar ilçemizde eğitime kattığı değerlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde de başarılar dileriz.

Haber : Ali GÜVEN



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ