BU TAKTİK GALİBİYETE TAŞIDI

BU TAKTİK GALİBİYETE TAŞIDI

BU TAKTİK GALİBİYETE TAŞIDI

Yenipazar Belediyespor, Pazaryerispor`u 2-0 yendi.

Yenipazar Belediyespor, Bilecik 1. Amatör Küme 22. hafta karşılaşmasında Pazaryerispor`a konuk oldu. 9 Mart Pazar günü Pazaryeri ilçesinde oynanan karşılaşma saat 13.00`da başladı.

Yücel Gürsoy, Ramazan Gündoğdu, Murat Çelik, Murat Ceyhan, Ulaş Öztürk, Fazlı Kaya, Ali Dönmez, Halit Çolak, Bülent Ceylan, Çelikay Aydın ve Fikret Kara ilk on biriyle maça başlayan Yenipazar Belediyespor`da 60. dakikada Fikret Kara - İbrahim Dülger, 70. dakikada Ali Dönmez - İlker Yasin Yılmaz ve Halit Çolak - Barış Ozan Özmen değişiklikleri yapıldı.

Yenipazar`ın gollerini kaptan Bülent Ceylan ve Fikret Kara atarken 80. dakikada çift sarı karttan kırmızı kartla oyundan atılan İbrahim Dülger takımını 10 kişi bıraktı. Maçtan sonra Yöneticiler takıma Pazaryeri`nde köfte ziyafetinde bulundu.

Maç sonrası açıklama yapan Yenipazar Belediyespor teknik direktörü Şerif Varolu : " Kalecisinden, hücum oyuncusuna kadar tüm takımı tebrik ediyorum. İlk dakikadan son dakikaya kadar yüreklerini ortaya koyarak oynadılar ve kazanmasını bildiler. Oynadığımız son 4 maçı da kazanarak büyük bir çıkış yakaladık. 4 maçta kalemizde sadece 2 gol gördük ve toplam 10 gol attık. Hedefimiz kalan 4 maçı da kazanarak ligi üst sıralarda bitirmek. Bu yolda bize destek olan herkese katkılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum". Dedi.

sonuc22 puan22 yemek1 yemek2

taktik

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ