ÇARŞI CAMİİ IŞIKLANDIRILDI

ÇARŞI CAMİİ IŞIKLANDIRILDI

Çarşı Camii Yenipazar Belediyesi tarafından ışıklandırıldı.

İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için hizmetlerine hız kesmeden devam eden Yenipazar Belediyesi bir ilke daha imza attı.

İlçemizin merkezinde bulunan Çarşı Camii, belediye tarafından ışıklandırıldı. Yenipazar Belediyesi ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan görüşmeler sonucunda gerekli maddi destek sağlanarak camimizin ışıklandırılması kısa sürede tamamlandı.

Belediye başkanımız İlhan Özden konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; ‘‘İbadethanelerimize duyduğumuz saygının ve verdimiz önemin bir nişanesi olarak ilçemizin en büyük ve merkezi camisinin ışıklandırılmasını yaparak camimizi geceleri de görünür hale getirmiş olduk. Işıklarla donatılmış camimiz, Yenipazar'ımızın gece görünümüne bambaşka bir güzellik katıyor. Konu ile ilgili cami cemaati ve vatandaşlarımızdan gelen olumlu tepkiler bizleri son derece mutlu ediyor. Camimizin ışıklandırılmasında katkılarını esirgemeyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr.Yılmaz BÜYÜKERŞEN ve çok değerli personeline ve talepleri ile bu hizmeti yapmamızı vesile olan ilçe müftümüze teşekkür ediyor, bu hizmetin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Fotoğraflar : Ali Ünal



Bilecik

17.04.2024

  • İMSAK 04:42
  • GÜNEŞ 06:15
  • ÖĞLE 13:09
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:19

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ