CENNET GİBİ YENİPAZAR İÇİN ADAYIM

 CENNET GİBİ YENİPAZAR İÇİN ADAYIM

CHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı Mehmet Ünal:" Cennet gibi Yenipazar için adayım" dedi.

CHP Yenipazar Belediye Başkan adayı Mehmet Ünal, “Yenipazar’ı çağdaş, yaşanabilir bir şehir, sokaklarını da cennet bahçesi gibi yapacağıma buradan taahhüt ediyorum” dedi.

Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2004-2009 yılları arasında, Yenipazar ilçesinde Belediye Başkanı seçildiğini hatırlattı.

İlk işinin Yenipazar’a su getirmek olduğunu ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

“Bunu en kısa zamanda bitirdim ve inşallah bu dönemde de seçilirsem, arıtmasını yapacağım. Yenipazar halkı, çeşmenin musluğundan arıtılmış suyunu içecek. Yenipazar’ı çağdaş, yaşanabilir bir şehir, sokaklarını cennet bahçesi gibi yapacağıma buradan taahhüt ediyorum. Kentteki en büyük sorun, artıma tesisinin olmayışı ve kanalizasyonun dereye verilmesidir. Kanalizasyon projesi de bizim dönemimizde yapılmıştı. Kanalizasyon, şimdi yapıldı ama en büyük tehlikesi arıtma tesisinin yapılmamasıdır. İlk önce yapılması gereken şey, arıtma tesisiydi. İller Bankası’nı da buradan kınıyorum. Yenipazar’ın kanalizasyonunu dereye verdiler. Seçildiğim taktirde, ilk işim, arıtma tesislerini yapmak olacaktır. Bütün projelerimi, halka anlatarak ve halkın görüşünü alarak yapacağımı belirtiyorum. Bu vesileyle, diğer aday arkadaşlara da başarılar diliyorum.”

Bilecik Yaşam



kerem
11.02.2014 17:49:51
çalışacağınıza sonsuz güvenimiz var,bundan sonra yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatı olsun başarılar dileriz

Ridvan Yesiltepe
15.02.2014 11:44:29
Evet teyzeoglu doglu söylüyorsun, aritma tesisinin olmadigi bir kanalizasyon tesisi yarardan fazla zarardir. Sitemizde bircok kisi Gedikkaya`dan bahsediyor. Aritma tesisi olmadigi zaman kanyonumuz Yenipazar ve cevre köylerin kanalizasyonuna dönüsür. Basarilar, Ridvan

Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ