CHP GENÇLİK KOLLARI ÖZGECAN´I UNUTMADI

CHP GENÇLİK KOLLARI ÖZGECAN´I UNUTMADI

CHP Bilecik Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım basın açıklaması yayınlayarak, ?Cinayetler durmadan bizlere rahat uyku yok´ dedi.

Mersin´in Tarsus ilçesinde 11 Şubat 2015´te vahşice öldürülen Özgecan Aslan´ın ölümünün birinci yıldönümünde CHP Bilecik Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım basın açıklaması yayınlayarak, ?Cinayetler durmadan bizlere rahat uyku yok´ dedi. 

CHP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Yıldırım, basın açıklaması yayınlayarak ülkede son zamanlarda yoğunlaşan cinayet olaylarına dikkat çekti. Artan cinayet olaylarının sorumlusu olarak AK Parti hükümetini gösteren Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

?Denizli´nin Güney ilçesinde koyunlarını otlatmak için evden çıkan ve elleri ayakları bağlandıktan sonra başına taşla vurularak öldürülen Kübra Acar´ın cesedi su kuyusuna çıplak halde atılıyorsa Maltepe Cevizli´deki hayvan pazarında bavulun içerisinde parçalanmış kimliği belirlenemeyen kadın cesedi bulunuyorsa, İstanbul Eyüp´te Emre Tanrıverdi ve Hakan Akmut kardeşimin cesetleri caddeye atılırken ve bugün tam 1 yıl olan Özegecan ve daha bir çoğu bitmediği sürece bizlere rahat uyku yok. Ülke gündeminde faili meçhuller varken ülke gündemini gereksiz yere meşgul ederek gereksiz söylemlerle cinayetleri örtbas eden akp zihniyetini şiddetle kınıyoruz ve derhal cinayetlerin önüne geçilmesi için gereken önlemlerin alınmasını istiyoruz. Hükümetin öncelikli görevi ülkenin güvenliğini sağlamak benim Kübra kardeşim rahat çıkamıyorsa sokağa, Emre ve Hakan kardeşim rahat dolaşamıyorsa sokakta bunun tek suçlusu hükümettir ve buna çanak tutan akpdir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi gençleri olarak ülkedeki tüm genç kardeşlerimiz adına " sokağa rahat çıkmak istiyoruz, can güvenliğimizi istiyoruz."



Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ