CHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

CHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

Cumhuriyet Halk Partisi Yenipazar´da seçim bürosunu törenle açtı.

Cumhuriyet Halk Partisi Yenipazar´da seçim bürosunu törenle açtı. Milletvekili Adaylarından Yaşar Tüzün´ün de katıldığı törene ilgi büyük oldu.

Törende katılımcılara hitaben bir konuşma yaparak iktidara yüklenen Tüzün, 24 Haziran´da yapılacak seçimin tek adam zihniyetini kabul etme veya reddetme seçimi olduğunu söyledi. CHP´nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, kendisi ve Akarkarasu için destek isteyen Tüzün:
?24 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Sayın İnce olursa hepimizin Cumhurbaşkanı olacak. Barış ve demokrasiden yana bir Cumhurbaşkanımız olacak.? dedi.

Yenipazar halkının ?Tamam. Artık yeter? dediğini belirten Tüzün, tek bir kişinin 81 milyonluk ülkeyi tek başına yönetmek istediğine dikkat çekti. Sandıkta hangi partili olursa olsun bütün vatandaşların ülkenin geleceği için oy kullanacağını vurgulayan Tüzün, seçmenlerin barış, huzur ve kardeşlik için oy vereceğine inandığını söyledi.

Tüzün, Yenipazar´ın gelişemediğini ve özellikle gençlerin ilçede durmak istemediğini dile getiren Tüzün, ?Yenipazarımızın sorunlarını biliyoruz. Fakat biz adaylar olarak kazanırsak Yenipazar kazanacak. İnce kazanırsa Türkiye kazanacak? dedi.

Tüzün, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile çok uzun yıllara dayanan dostluğu olduğunu, birlikte yıllarca CHP´de birlikte görev yaptıklarını anlatan Tüzün gelecek dönemde üst düzeyde birlikte görev yapacaklarına inandıklarını söyledi ve ?Artık Türkiye´yi biz yöneteceğiz. CHP yönetecek" dedi.

1 Haziran´da Bilecik´te miting yapacağını hatırlatan Tüzün, 2015 seçimlerinde aldıkları oy oranlarını arttırmak zorunda olduklarını da belirterek Yenipazar halkından da destek istedi.

Konuyla ilgili bilgi veren  CHP Yenipazar İlçe Başkanı İsmail Kaya:

"CHP Kadınlarla daha güçlü. Seçim bürosu açılışımıza kadınların yoğun ilgi göstermesi sevindiricidir. Açılış törenimize katılan başta Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Yaşar Tüzün olmak üzere, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, CHP Gölpazarı İlçe Başkanı Erkan Erdem, partili partisiz tüm yurttaşlarımıza çok teşekkür ederim. Bu yoğun ilgi bizim iktidara geleceğimizin göstergesidir. 1 Haziran´da Bilecik´te yapılacak olan mitinge gitmek isteyen yurttaşlar için yeterli sayıda otobüs ayarladık" dedi.

/resimler/2018-5/31/1026146673306.jpg

 Fotoğraflar: Özlem Özmen & Oğuz Kaya

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ