CHP YENİPAZAR İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

CHP YENİPAZAR İLÇE BAŞKANLIĞINDAN BASIN AÇIKLAMASI

CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya: "1 Haziran 2018 Cuma günü saat 17.30´da Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce, Bilecik İlimizde miting yapacaktır. Mitinge tüm halkımız davetli olup, İlçemizden mitinge gitmek isteyenler için araç kaldırılacaktır." dedi.

CHP İlçe Başkanı İsmail Kaya, basın bildirisi yayımladı:

"Tüm halkımızın Ramazan ayını kutlarız. Ramazan hoşgörünün, kardeşliğin ve yardımlaşmanın en üst düzeye çıktığı aydır. Bu ayda, bizler birbirimize daha anlayışlı ve yardımsever olmalıyız. Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını ve barış getirmesini dileriz.

Ülkemiz 24 Haziran 2018 tarihinde erken seçime gitmektedir. Halkımız, CHP Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Muharrem İnce´de birleşerek ülkemize demokrasi, barış ve kardeşliği getirecektir.

Ülkemizin bozulan dengelerinin yeniden rayına oturmasını ve parlamenter sisteme dönülmesini sağlayacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi Yenipazar İlçe Başkanlığı olarak Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce´nin kazanması için geceli gündüzlü çalışacağız ve neden Sayın İnce´nin seçilmesine ülkemizin ihtiyacı olduğunu anlatacağız.

1 Haziran 2018 Cuma günü saat 17.30´da Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Muharrem İnce, Bilecik İlimizde miting yapacaktır. Mitinge tüm halkımız davetli olup, İlçemizden mitinge gitmek isteyenler için araç kaldırılacaktır.

Halkımıza saygı ile sunarız.

İsmail Kaya, CHP Yenipazar İlçe Başkanı"



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ