CUMHUR ÖZCAN BİLECİK BASININDA

CUMHUR ÖZCAN BİLECİK BASININDA

Yenipazar Belediyesi´nde zabıta olarak görev yapan Cumhur Özcan, Bilecik Birlik Gazetesi´ne haber oldu.

Yenipazar Belediyesi´nde zabıta olarak görev yapan Cumhur Özcan, Bilecik Birlik Gazetesi´ne haber oldu. Haber aynen şöyle:

"Yenipazar ilçemizde, sporun içinden gelen sporun ve sporcunun her zaman yanında olan, futbol aşığı, genç sporcuların Cumhur abisinden bahsetmek istiyoruz.

/resimler/2018-11/28/1159122225696.jpg

 Uzun yıllardan bu yana en popüler spor olarak kabul edilen futbol günümüzde de en çok izlenen ve oynanan spor türleri arasında gösteriliyor. İzleyici olmakla yetinmeyip futbolcu olmak isteyen gençlerin sayısı da her geçen gün artmakta.

İşte tam burada futbolcu olmak isteyen gençlere ön ayak olan ve her daim onların yanında yer alan bir futbol adamından bahsetmek istiyoruz.

Beşiktaşlı olduğunu sürekli söyleyen, buna rağmen tüm takımlara saygı duyan, Yenipazarspor´un eski oyuncusu, şimdi genç futbolcuların abisi?Yıllarını futbola vermiş, adeta futbolla yatıp, futbolla kalkan bir futbol adamı? Cumhur Özcan?

/resimler/2018-11/28/1201185196911.jpg

Yenipazar Belediyesinde Zabıta memuru olarak görev yapan futbol aşığı Cumhur Özcan ve yakın arkadaşı Ergün Güven ile birlikte dün Bilecik Sentetik sahada oynanan Yenipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Bozüyük İMKB Lisesi arasında oynanan müsabakada takımlarının yanında yer alarak desteklemeye devam ettiler.

/resimler/2018-11/28/1159338163691.jpg

Futbol aşığı Cumhur Özcan ve arkadaşı Ergün Güven´i spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı kutluyoruz."

ALINTI: Bilecik Birlik Gazetesi 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ