DERECEYE GİREN SPORCULARA ALTIN

DERECEYE GİREN SPORCULARA ALTIN

DERECEYE GİREN SPORCULARA ALTIN

Yenipazar Kaymakamı Ali Türk, Türkiye Karate Federasyonu İller arası Cumhuriyet Şampiyonası`nda dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.

Kaymakam Türk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Bilici ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Özdemir ile Uşak`ta düzenlenen Türkiye Karate Federasyonu İller arası Cumhuriyet Şampiyonası`nda bronz madalya kazanan Yenipazar Belediye Spor Kulübü sporcuları Zehra Nur Üsal, Mehmet Özden, Mazlume Özışık ve Sahra Ece Atılgan`ı makamında kabul etti.

Şampiyona`da kazanılan madalyalarla gurur duyduğunu dile getiren Türk, şunları kaydetti:

"Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan karate kursu sayesinde Yenipazarlı öğrenciler önemli başarılara imza atıyor. Bundan sonra da başarılarının artarak devam edeceğine inanıyor ve yeni madalyalar bekliyorum. Yeteneğiniz, kişiliğiniz ve karakterinizdir. Bunu çalışmayla desteklemezseniz üst düzey sporcu olamazsınız. Üst düzey sporcuların zeki insanlar içinden çıktığına dair bilimsel bir gerçek var. O nedenle hayatınızı şekillendirene kadar, sakın eğitim hayatınızdan taviz vermeyin. Tersini yapanların yaşadıkları sıkıntıları görüyoruz. Umuyorum, sizler de üst düzey sporcular olarak başta kendinizi ve ülkemizi onurlandırırsınız."

Bu tür başarıların bireysel sporların daha fazla önemsenmesi ve desteklenmesini sağlayacağını, yeni sporcuların yetişmesini teşvik edeceğini ifade eden Türk, dereceye giren sporculara altın hediye etti.

ÖDÜL ALAN SPORCULARIMIZ2004-2003 Doğumlu Bayan Kata 30 Kilo Sahra Ece ATILGAN Bronz Madalya 2000-1999 Doğumlu Bayan Kumite 42 Kilo Mazlume ÖZIŞIK Bronz Madalya 2002-2001 Doğumlu Erkek Kumite 40 Kilo Mehmet ÖZDEN Bronz Madalya 2002-2001 Doğumlu Bayan Kumite 40 Kilo Zehra Nur ÜNSAL Bronz Madalya 2004-2003 Doğumlu Bayan Kumite 30 Kilo Sahra Ece ATILGAN Bronz Madalya

Haberler.com



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ