DİRİLİŞ FUTBOL TURNUVASI FİNAL MAÇI YENİPAZAR´DA OYNANIYOR

DİRİLİŞ FUTBOL TURNUVASI FİNAL MAÇI YENİPAZAR´DA OYNANIYOR

İstanbul Bilecikliler Derneği´nin başlattığı ve 16 takımın oynadığı Diriliş Futbol Turnuvasında finali Yenipazar´da oynayacaklar.

İstanbul Bilecikliler Derneği´nin başlattığı ve 16 takımın oynadığı Diriliş Futbol Turnuvası´nda finale kalan Osmaneli Günüören Köyü ile İnhisar Harmanköy takımları arasında oynanacak final maçı; 23 Nisan 2018 Pazartesi günü saat 16: 00 ile 17: 00 saatleri arasında Yenipazar Halı Sahasında yapılacak.

/resimler/2018-4/22/0826548424035.jpg

İstanbul Bilecikliler Derneği´nin ilk olarak düzenlediği bu turnuvayı komisyonun belirlediği 4 komite üyesi, Komite Başkanı Ali İşler, Komite Başkan Yardımcısı Barış Uslu, Şafak Topçu ve Oğuz Ören organize etmiştir.

Konu ile açıklama yapan Belediye Başkanı İlhan Özden: ? Her zaman Derneğimizin yaptığı organizasyonlarda yanlarında olmaya ve elimizden gelen desteği vermeye çalıştığımızı belirtmek isterim. Bu ilk turnuva heyecanını bizler de yaşıyoruz. Ayrıca ilk turnuvanın finaline İlçemizde ev sahipliği yapmamız, bizleri daha fazla memnun etmiştir. Final maçını gerçekleştirecek her iki takımada şimdiden başarılar diliyorum. Dostane bir maç olacağından hiçbir şüphem yok, iyi olan kazansın. Bu vesile ile de bu heyecanı yaşatan tüm İstanbul Bilecikliler Derneği Yönetim Kurulu´na teşekkür ediyorum ve tüm Halkımızı bu final maçına davet ediyorum? dedi.

/resimler/2018-4/22/0827420924979.jpg

Yönetim Kurulu adına görüştüğümüz İstanbul Bilecikliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Halı saha Futbol Turnuvası Komite Başkan Yardımcısı Sayın Barış Uslu: ?Düzenlenen bu ilk turnuvanın kendileri için ayrı bir heyecan olduğunu ve final maçının özellikle Yenipazar´ da oynanacak olması bizim için ayrı bir gururdur. Ev sahipliğini yapan, tüm yönetim olarak her zaman kendimize yakın gördüğümüz Yenipazar Belediye Başkanı´mız Sayın İlhan Özden´ e teşekkürlerimizi sunarız? dedi.

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ