YENİPAZARLI SAZ ÇALAN KADINLARIMIZ ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

YENİPAZARLI SAZ ÇALAN KADINLARIMIZ ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İstanbul Bilecikliler Derneğinin düzenlediği "Diriliş Kuruluş ve Kurtuluş Gecesi"ne davetli olarak saz çalan kadınlarımız, Yenipazarlı olmanın haklı gururunu yaşattılar.

İstanbul Bilecikliler Derneği´nin düzenlediği "Diriliş Kuruluş ve Kurtuluş Gecesi"ne davetli olarak katılan Yenipazar Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri olan saz çalan kadınlarımız, bizlere Yenipazarlı olmanın haklı gururunu yaşattılar. Kurs öğretmeni Kazım Kaya´nın öğrencileri kadınlarımız büyük beğeni topladı. Sosyal Medyada başta gazetemizin yaptığı canlı yayınını seyredenlerin yanısıra, suya atılan taş gibi dalga dalga yayılan paylaşımlar oldu. Salonda seyircilerin büyük çoğunluğu cep telefonlarıyla kayıt yapıp canlı yayınla takipçileriyle paylaştılar. 

Yurdumuzda  aşağılanan, hor görülen ve şiddet gören kadınlara zulüm olayı tüm hızıyla yaşanırken, Yenipazar´da eşlerinin arkasında kaya gibi sapasağlam durup, onları destekleyen erkeklerimizle ne kadar öğünsek, onlara hak ettiği saygıyı göstersek yetmez. 

Pendik Yunusemre Kültür Merkezindeki geceyi düzenleyen İstanbul Bilecikliler Derneği Yönetim Kurulu üyelerine davetlerinden dolayı teşekkür ederken, etkinliğe katılan saz çalan kursiyerlere araç temin eden, etkinlikteki her aşamada yanlarından ayrılmayan Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden´e de çok teşekkür ederiz.

Zor koşullarda canlı yayın yaparak bizlere ulaştıran Ali Güven ve Özlem Özmen´e ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca Murat Palik´e fotoğraflar için de çok teşekkür ederiz. 

 

Konser Videosu hazırlanmaktadır.  

  



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ