DIŞI SENİ İÇİ BENİ YAKAR

DIŞI SENİ İÇİ BENİ YAKAR

Yenipazar AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Necati Keser ile AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çağlayan, Yenipazar Belediyesi`ne ait binada yer alan AK Parti İlçe Başkanlığı`nda mağdur olduklarını öne sürdüler.

Yenipazar Ak Parti İl Genel Meclisi üyesi Necati KESER ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Çağlayan yapmış oldukları basın açıklamasında,Yenipazar Belediyesine ait binada yer alan, Ak Parti İlçe Başkanlığında mağdur olduklarını belirtti.


Yenipazar Belediyesine ait binanın ilk katında CHP ilçe başkanlığı,ikinci katında Ak Parti İlçe başkanlığı ve üçüncü katında ise MHP İlçe başkanlığı yer alıyor.


Binanın tamamında uzun süredir suların akmadığını,bu nedenle temizlik yapılamadığını ve tuvaletlerin pislik içinde olduğunu belirten Keser, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerden itibaren ödemeyen kira nedeniyle kendilerine 2 kez tebligat geldiğini, 2. tebligattan sonra birikmiş olan borcun tamamını, yani 950 tl civarında bir ödeme yaptıklarını dile getirirken,daha sonra Yenipazar Belediyesine giderek,personele sorunlarını aktardıklarını ama kısa zamanda çözülemeyeceğini ifade eden bir cevap aldıklarını söyledi.


Üç siyasi partiye ait İlçe Başkanlıklarının bulunduğu bu binadaki su sorunu nedeniyle tuvaletlerdeki çirkin manzaranın hiç yakışık almadığı ifade eden Necati Keser,”Suyumuz olmadığı için temizlik dahi yapamıyoruz.Belediyeden sorunumuza çözüm bulunmasını talep ettik.1 ay geçti hala suyumuz yok.Kısa zamanda çözülemeyeceğini belirttiler.Belediyenin en önemli hizmetlerinden biri sudur ve biz bu hizmeti alamıyoruz.” dedi.

Kaynak : Bilecikhaber.com.tr



HASAN ÜNSAL
2.04.2015 09:23:24
Necati Arkadaşım kusura bakma ama Bunu sana hiç yakıştıramadım. Senin uyumlu yapıcı bir duruşun olduğunu bilirim ama Siyaset Şerbeti seni de bozdu demek ki .Gerçi Başkan yalanlamış ama doğru bile olsa Basit bir tamirat olayını ulu orta yazmanın anlamı yok diye düşünüyorum. Kaldı ki orayı Düne kadar siz yönettiniz .Aynı Çatı altında yaşadığınız ortamı oturup müzakere ederek çözebilirdiniz. Biz Gurbetçi hemşehrileriniz olarak bunları görmek duymak istemiyoruz. Zira Yenipazarımıza ayıp oluyor . Bu siteyi Bizim sayemizde Yenipazarlı olmayan arkadaşlarımızda takip ediyor İnanki böyle basit şeyleri okuyunca biz utanıyoruz.Siyasi rekabetide üsluplu yapmak lazım. Tekrar rica ediyorum Bu eleştirim için kusura bakma biz 80.yıllarda aynı yumurta tavasına beraber ekmek bandık :)

Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ