EMEL ÖĞRETMENİN ÖĞRENCİLERİNDEN POLİSE SÜRPRİZ

EMEL ÖĞRETMENİN ÖĞRENCİLERİNDEN POLİSE SÜRPRİZ

Emel Sezgin'in öğrencileri sahte ihbarla çağırdıkları polisler için pasta kesti ve onlar için çizdikleri resimleri hediye ettiler.

İlçemiz emekli öğretmenlerimizden Durmuş Sezgin’in Eskişehir Dumlupınar İlköğretim Okulu’nda görevli öğretmen kızı Emel Sezgin, 2/H sınıfı öğrencileri ile polis haftasında polisleri unutmadı. Öğrenciler sahte ihbarla çağırdıkları polisler için pasta kesti ve onlar için çizdikleri resimleri hediye ettiler.

 

Eskişehir'de 24 ilkokul öğrencisi Türk polis teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla "sahte ihbar"da bulunarak çağırdıkları polisler için pasta kesti.

Dumlupınar İlkokulu 2-H Sınıfı öğrencileri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele önlemleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlandığı için önceki yıllarda ziyaret ettikleri polisleri, bu kez 115 Polis İmdat Hattı'na bulundukları "sahte ihbar" ile evlerine çağırdı.

Çocuklar ihbar üzerine evlerine gelen polisler için pasta kesip, onların gününü kutladı.

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'ndeki evinden öğretmeni Emel Sezgin ile asılsız ihbarda bulunan 8 yaşındaki öğrenci Azra Altın ise polis elbisesiyle karşıladığı Yunus ekiplerine sürpriz yaptı. Altın, evinin önüne kurduğu masada polis memurlarına pasta ikram etti.

Sınıf öğretmeni Emel Sezgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Polis Haftası’nda her yıl öğrencileriyle polis merkezlerini ziyaret ettiklerini belirterek, öğrencilerinin bu sene Kovid-19 salgını nedeniyle ziyaret edemedikleri polisleri yaptıkları ihbar ile evlerine davet ettiğini kaydetti. Polislerin bu gibi ihbarlara kızmamasını rica eden Sezgin, her yıl Polis Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler yaptıklarını ancak koronavirüs tedbirleri kapsamında bu yıl öğrencilerin dışarı çıkmadığını söyledi. Bu nedenle Azra gibi diğer öğrencilerinin de 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunarak gelen ekiplere pasta ikram edip, kuruluş yıldönümlerini kutladıklarını ifade eden Sezgin, 'Asıl bu sene bizim onlara vereceğimiz morale ihtiyaçları var. Madem biz onlara gidemiyoruz, polis abilerini, ablalarını çağıracaklar. Bize de zaman ayırdıkları için polis ekibimize teşekkür ediyoruz. Sağlık çalışanlarının ardından polis şuanda ülkemizin koronavirüsle mücadele konusunda mihenk taşları. Verdikleri emekler için tümüne teşekkür ediyoruz. Dualarımız onlarla, umarım bu kötü günleri atlayıp maskesiz kucaklaştığımız günlere kavuşacağız' şeklinde konuştu.

Bu etkinlikleri nedeniyle Eskişehir İl Emniyet Müdürü makamında okul müdürü Seyit Yıldırım ve öğretmen Emel Sezgin' i misafir etti. Ziyarete giderken Şehit Polis Fethi Sekin resimli bir pasta ve ay yıldızlı kurabiye ikramları ile gitmeleri emniyet müdürünü çok duygulandırdığı belirtildi.



Emel sezgin
11.04.2020 18:32:58
Alicim, teşekkür ederim kardesim.Kalemine sağlık ..sağolasın ..

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ