ERDEM ALKAYA MANTARDAN ZEHİRLENDİ

ERDEM ALKAYA MANTARDAN ZEHİRLENDİ

Yenipazar esnaflarından Erdem Alkaya yediği mantar yüzünden az daha ölüyordu.

Yenipazar esnaflarından Erdem Alkaya, Nardın Yaylası´ndan topladığı yayla mantarlarının arasına karışan zehirli mantarı yiyince acillik oldu. Yenipazar Devlet Hastanesi Acil Servisi´nde ilk müdahalesinin ardından Bilecik Devlet Hastanesi´ne sevkedildi. Bilecik Devlet Hastanesi acil olarak Eskişehir Devlet Hastanesi´ne, oradan da Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi´ne kaldırılan Erdem Alkaya, yaşam tehlikesini atlattı. Hastahane servisinde yer olmadığı için yeniden Bilecik Devlet Hastanesi iç hastalıkları servisinde tedavisi devam etmektedir. 

Her yıl sosyal iletişim araçlarından zehirli mantar konusunda uyarılara dikkat etmememin sonucu ve sağlık sektöründe devrim yaptıklarını söyleyen yetkililerin, gepegenç bir insanın iki il arasındaki hastanelere pinpon topu gibi gidip gelmeleri sırısındaki geçen zamanda az daha yaşamından oluyordu.  

Erdem Alkaya´ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 



mustafa doğan
25.06.2015 00:55:25
Daha önce bir dönem bulunduğum ve gerçekten çok sevdiğim insanlar ve yörenin haberlerini sitenizden takip ediyor ve çalışmalarınızı takdir ediyorum. ancak haberin altına siyasi laf u güzaflar yerleştirilmesini hiç doğru bulmuyorum. belki aynı vicdani tepkiyi paylaşıyoruz ancak bir haber sitesinin kendisini siyasi maşa gibi kullandırması hoş gelmiyor bana. terar çalışmalarınızı tebrik ve takdir ediyorum. bu son husus hariç.

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ